Hlavní obsah

Jak o vlasy pečuje Jessica Alba

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nemáte v zimních dnech čas ani chuť nechat své vlasy volně proschnout, ale bojíte se, že fénováním si vlasy zničíte? S novým inteligentním vysoušečem Braun SensoDryer se už bát nemusíte!

Článek

Stylové účesy vypadají oslnivě na přehlídkovém mole, ale jak si je vytvoříte doma a zajistíte, aby si udržely svůj tvar a zůstaly pěkné po celý den? Jak každý vlasový stylista ví, vše začíná ráno u správně vyfoukaných vlasů. Představujeme nový Braun SensoDryer, inovativní přírůstek k první žehličce na světě s technologií SensoCare. Inteligentní vysoušeč vám zajistí výsledky jako od profesionálů a zároveň chrání zdraví vašich vlasů.

Vlasový styling podle vašich představ

Správně vyfoukané vlasy jsou základem pro krásný styling, proto je důležité používat správný typ vysoušeče vlasů. Sascha Breuer, kreativní ředitel značky Braun a vlasový stylista celebrit, prozrazuje: „Díky inteligentnímu teplotnímu senzoru, který měří teplotu šestsetkrát za minutu, Braun SensoDryer rozděluje teplo kontrolovaně, takže zanechává vaše vlasy zdravé a zároveň zaručuje silný výkon vysoušeče.“ Pro závěrečnou úpravu slouží funkce ochlazovacího stupně, která zafixuje váš účes.

Lesk vlasů při vysoušení má na starosti technologie IONTEC. Speciální trysky uvolní miliony iontů, které obklopí každý jednotlivý vlas, přitáhnou ze vzduchu vlhkost a omezí jeho polétavost a statický náboj. Perfektně kalibrované větráky vytváří silný proud vzduchu, který je směřován přes extra úzkou trysku pro přesné vysoušení a úpravu účesu. Pro ještě větší objem nebo úpravu vlnitých vlasů jednoduše vyměňte normální nástavec za difuzér. Navíc profesionální AC motor zajišťuje, aby měl Braun SensoDryer nejen spolehlivý výkon, ale také pětkrát delší životnost než u běžných vysoušečů.

Mějte v pohodlí vašeho domova výsledky jako od profesionálů a zkoušejte nové účesy tak často, jak se vám zlíbí, a zachovejte si přitom zdravý vzhled vlasů.

Braun SensoDryer s technologií IONTEC

Konec jednotvárných vlasů

Důležitost zdravých vlasů si uvědomuje i krásná Jessica Alba, jejíž vlasy jsou neustále namáhány náročnými stylingy na červeném koberci a při natáčení. Herečka, která je tváří kampaně # Breakfree (osvoboďte se), vyzývá ženy ke vzájemné podpoře a povzbuzování. Jejím cílem je umožnit ženám osvobodit se od věčných pochyb a nedostatku sebevědomí, aby se samy sobě líbily a navenek vyzařovaly sebedůvěru, která jde ruku v ruce s pocitem, že jste krásná.

„Ženy chtějí mít sebevědomí a nástroje, aby mohly dosáhnout vlasů jako ze salonu v pohodlí svého domova. Chtějí vlasy, které vypadají zdravě, jsou lesklé a pružné,“ říká Jessica Alba, beauty ambasadorka značky Braun.

Sascha Breuer herečce dává zapravdu: „Ženy chtějí vědět, jak mohou doma dosáhnout oslnivého a dokonalého stylingu, které vidí na modelkách a celebritách. Teď jim mohu prozradit, že klíčem pro vlasy jako ze salonu je nový Braun SensoDryer, s nímž mají styling jako od profesionálů pevně ve svých rukou. Za pomocí stylignových doplňků na závěr zvládnete hravě perfektní, zdravě vypadající vzhled jako z přehlídkových mol. Braun SensoDryer je nezbytností pro každou ženu, která touží po dlouhotrvajícím a oslnivém vzhledu.“

Inteligentní vysoušeč Braun SensoDryer s úzkým nástavcem a difuzérem

Ať budete chtít super dramatický nebo každodenní vzhled, portfolio péče o vlasy od značky Braun má vše potřebné pro váš vlasový styling. Očekávejte účesy jako ze salonu, lesklé a zdravě vypadající vlasy.

Nakupujte bez rizika! Na výrobky značky Braun se vztahuje 100 dní záruka vrácení peněz, pokud dojde k situaci, že nejste s výrobkem Braun zakoupeným v promočním období spokojeni, můžete jej do 100 dnů od data zakoupení vrátit. Pro více informací navštivte: www.braun.com/cz

Reklama

Související témata:

Načítám