Hlavní obsah

Jak perfektně sladit kuchyň, pokud nejste designér

Foto: Concept

V řadě Sinfonia můžete zakoupit i americkou lednici v rozměrech pro českou domácnostFoto: Concept

Kuchyně je velmi důležitá místnost domácnosti, kde obecně trávíme velkou část života. Měla by být taková, aby se nám nejen pohodlně vařilo, ale aby se nám v ní také líbilo. Máme jednoduché řešení, jak vyladit design kuchyně, i když nejste designér.

Článek

Jak nejlépe dosáhnout designově čisté kuchyně? Důležité je sjednotit veškeré spotřebiče do jedné barvy a stylu, aby ladila například trouba, konvička i odsavač. Ty jsou v každé kuchyni vidět hned na první pohled a tvoří její celkový vzhled. S praktickým řešením, jak udržet v kuchyni jednotný design, přišla česká značka elektrospotřebičů Concept a vytvořila 3 designové linie, ve kterých si můžete vybrat jak malé, tak i velké spotřebiče. Linie Black (černá), White (bílá) a Sinfonia (nerez) skvěle propojují veškeré kuchyňské spotřebiče, a umožňují tak řešit kuchyň jako celek, a to skutečně do posledního detailu. Dodají obyčejné kuchyni eleganci a prvky luxusu díky jednoduchosti linií, kvalitě materiálu a důrazu na detail.

Foto: Concept

Spotřebiče z linie White dodají kuchyni prostorovou lehkost a vzdušnostFoto: Concept

velkých vestavných spotřebičů Concept nabízí všechny tři linie: jak klasické vertikální, tak i moderní horizontální uspořádání. Všechny malé spotřebiče jsou pak navrženy tak, aby tvarem, provedením i materiálem jednotlivé linie perfektně doplňovaly. U linie Black a White převládá luxusní bílé a černé sklo. Bílá linie je vhodná do kuchyní, které je třeba osvěžit, odlehčit a opticky zvětšit. Ve spotřebičích z linie Black naleznete luxus, eleganci a nadčasovost.

Foto: Concept

Spotřebiče z linie Black působí vždy elegantně, zejména pokud je doplníte i o malé spotřebiče stejné linieFoto: Concept

U linie Sinfonia vsadila česká značka Concept na oblíbený a nestárnoucí nerez. Jeho hlavní předností je snadná údržba, kterou ocení úplně každý. Spotřebiče z řady Sinfonia nejsou propojeny pouze nerezem, ale i černou linkou, která propojuje jednotlivé designové spotřebiče. Displeje u všech spotřebičů mají bílé podsvícení, což podtrhuje jednotu designu. Nemusíte se tak bát, že by trouba svítila červeně a mikrovlnka modře.

Foto: Concept

Sinfonia designově propojuje malé a velké kuchyňské spotřebiče. Hlavní prvek tvoří luxusní nerez doplněný o černý proužek a vše k sobě dokonale ladíFoto: Concept

Do designových linií patří volně stojící lednice, vestavné trouby (multifunkční, kombinované i mikrovlnné), varné desky (indukční i plynové), vestavné myčky, odsavače par (výsuvné, komínové) a také ohřívací zásuvka. Malé spotřebiče pak mohou každou kuchyň vylepšit o rychlovarnou konvici (kov, sklo i plast), smoothie mixéry, odšťavňovače, tyčové mixéry nebo kuchyňské váhy.

Reklama

Načítám