Hlavní obsah

Jak potěšit rodinu? Darujte jí vzpomínky

Taky rádi fotíte do šuplíku? Přeměňte rodinné fotografie v krásný dárek pro své blízké.

Článek

Fotografování má v dnešní době jednu velkou nevýhodu. Většinu fotek totiž nikdo neuvidí. Skončí ve vašem telefonu nebo v počítači, a to je škoda. Přetavte nějaké ty rodinné fotky v krásný dárek! Co třeba vytvořit vlastní fotokalendář? Stačí vám k tomu jen chvilka času a ani to nemusí být drahé. Když použijete on-line editor, můžete si s podobou kalendáře hezky pohrát. Vybíráte si z různých typů kalendářů, šablon, pozadí a fontů. Pokud nevíte, jaké fotografie pro váš kalendář zvolit, máme pro vás pár zajímavých tipů.

1. Rodinné dovolené a výlety

Možná jezdíte na společnou dovolenou nejen s dětmi, ale i s babičkami a dědečky nebo sestřenicemi a bratranci. V tom případě určitě máte spoustu zajímavých společných fotek z výletů, večeří a rodinných akcí. Tvorba kalendáře tak bude hračka. Pokud máte hodně fotek, můžete místo nástěnného vytvořit týdenní stolní fotokalendář, anebo naopak zvolit rodinný plánovací fotokalendář, do kterého zaznačíte chystané dovolené a společné oslavy na příští rok.

2. Domácí mazlíčci v kalendáři s vlastními fotografiemi

Nedokážete si představit ani den bez vašeho pejska či kočičky? Nebo máte jiné zvíře? Tak připravte kalendář z fotek s vaším domácím mazlíčkem. Můžete si ho udělat jen tak pro radost, abyste si připomněli krásné okamžiky a zajímavé chvíle, které jste s ním v uplynulém roce prožili. Pokud jich objednáte víc například pro kamarády, kteří vaše zvířátko občas hlídají, získáte nižší cenu za kus. Uvidíte, že se vám to vyplatí.

Foto: POINT CZ, s.r.o.

Nástěnný kalendářFoto: POINT CZ, s.r.o.

3. Kalendář s vnoučaty pro babičky a dědečky

Co prarodiče vždycky ocení? Když budou mít vnoučata pořád na očích, třeba v nástěnném kalendáři. Takový originální dárek je skvělý nejen na Vánoce, ale můžete jim ho připravit i kdykoliv během roku. Uvidíte, že budou nadšení při každém otočení listu.

4. Speciální dárek pro kutily

Máte v rodině kutily, kuchaře nebo zahrádkáře? Možná by ocenili fotosešit na své návrhy či recepty. Plánovací stolní kalendář s motivy z vlastní zahrádky může být rovněž krásnou pozorností. Stačí se zamyslet nad tím, co by vašim blízkým udělalo největší radost.

Foto: POINT CZ, s.r.o.

Fotosešit na vaše návrhy či recepty Foto: POINT CZ, s.r.o.

Výroba kalendáře on-line je hračka. Pokud se na to ale necítíte a raději byste někomu z rodiny darovali voucher na jeho tvorbu, ani to není žádný problém. Vyberte si některý z dárkových poukazů na kalendáře. Pokud obdarovaný rád fotí, zaručeně ho takovým dárkem potěšíte.

Reklama

Načítám