Hlavní obsah

Jak poznat, že má muž chuť na sex?

Foto: isifa

Muži projevují vzrušení mnoha způsobyFoto: isifa

Reklama

Jak poznáte, že vás chce teď hned mít v posteli? Přestane být ve střehu, neovládne tělo a projeví se gesty! Co se změní v jeho tváři, jaké zvíře připomíná a kdy na něm choutky poznáte nejlépe?

Článek

Lillian Glass, odbornice na komunikaci a řeč těla z Miami, pro server The Nest odhalila ženám jemné stopy mužské touhy, které prozradí, kdy má dotyčný chuť na postelové laškování. Některé znaky vás možná překvapí!

1. Zorničky jako balony

„Oči jsou bránou do duše, prozradí, co se děje,“ říká Lillian a dodává, že touhu muže jednoznačně odhalíte tehdy, když má zvednuté obočí, intenzivnější pohled a rozšířené zornice. „Právě rozšířené zornice jsou podstatou tak zvaných postelových očí,“ vysvětluje britská sexuoložka Tracey Cox. Zaměřte se tedy na tvář. Všechno tohle je známkou, že má chuť jít na věc! A jaké zvíře je podobné „muži v říji“?

2. Těžká váha

Vzrušený muž připomíná býka. Hlava dolů, těžké dýchání, nozdry roztažené. Dobře, tohle je přehnané, ale podobnost mezi oběma je nesporná. „Když je muž vzrušený, jeho srdce bije rychleji a nos poukazuje na změnu dýchání,“ říká Glass s odkazem na studii publikovanou v časopise Journal of Royal Society of Medicine.

Foto: isifa

Těžší dýchání, hlubší hlas, bušení srdce... pořád je to jako ve filmech pro pamětníkyFoto: isifa

3. Mluví jinak

„Jeho hlas se může stát měkčí i trochu skřípavý,“ komentuje dál Lillian Glass s tím, že jiná studie, tentokrát v časopise Journal of Nonverbal Behavior, odtajnila jednu zajímavou skutečnost. Muži, a dokonce i ženy mají hlubší hlas, když vykazují vyšší míru vzrušení ve společnosti atraktivního člena druhého pohlaví. Proto se nedivte, když na vás vytasí hlubší kalibr.

4. Olizuje si rty

Pokud si všimnete, že si při rozhovoru s vámi olíznul rty, berte to jako znamení, že jeho ústa se těm vašim chtějí přiblížit. Podle Lillian Glass je to jeden z reflexních vedlejších účinků,stejně jako ono těžké dýchání. „Jedná se o autonomní reakci, což znamená, že se něco děje v jeho mozku, který spouští fyziologickou odezvu,“ nechává se slyšet expertka s tím, že muž tato „malá gesta“ zpravidla nemůže řídit a ovládat. A to je dobře, ženy při troše všímavosti hned odhalí, jaké s nimi muži mají úmysly!

5. Ošívá se

Ať už v ruce svírá sklenici nebo si pohrává s pivním táckem, má v úmyslu jediné: uvolnit přebytečnou energii. Jeho mozek říká: „Rád bych, aby mé ruce dělaly totéž s tvým tělem.“ Hraní si s předměty se dá nazvat jako „vypouštěcí ventil“. Dotyčný se chce zbavit páry navíc, jinak vybuchne! Podpořte sexy situaci odhalením části krku nebo laškovně přehoďte vlasy z jednoho ramene na druhé. A o večerním programu je rozhodnuto!

Foto: isifa

Poznáte, kdy by si chtěl hrát s vaším tělem?Foto: isifa

Když nic nevidíte

Chcete si všímat náznaků vášně, ale nějak vám unikají? Možná máte ztížené podmínky. Na Pepovi jsou znát méně, Marek si žádá důkladnější analýzu. „Existují obecné, fyzické změny, které muž při vzrušení projeví, ale každý člověk je jiný a jinak dává najevo svoji jedinečnost, když je v náladě. Čím lépe ho znáte, tím je snazší to rozpoznat,“ říká Lillien Glass. Pak už vám nepřijde divné, že zrudne v obličeji, přejíždí rukou po vlasech či si je strčí do kapsy nebo přehnaně gestikuluje. I to jsou totiž běžné, typické projevy vzrušení. Ale pozor, po celou dobu vztahu to není neměnné!

„Pokud muž žije ve vztahu, milostné signály nemusí být tak zřejmé, jako když s vámi randil za svobodna,“ uzavírá odbornice. Pořád ale platí, že muži hořící touhou přestávají být ve střehu a málokdy umí oblafnout svůj nervový systém. Touhu tedy neskryjí ani náhodou! Tak teď už záleží jen na tom, jak s tím naložíte…

A co prozradí jeho touhy?

Reklama

Načítám