Hlavní obsah

Jak poznat pana Božského?

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Poznejte svého miléhoFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hmm, pan Božský! Existuje? Kde jsou a kolik jich je? Kdyby tak existovala nějaká rovnice na výpočet ideálního partnera! Ono ale postačí oddělit zrno plevele! Jak?

Článek

Když si v dnešní době něco kupujete, většinou není problém ověřit kvalitu. Máte možnost srovnání s dalšími výrobky, nebo už před vámi výrobek testovali odborníci. Jak ale otestovat muže, jestli je to ten pravý? Žádný test vám neodhalí skutečnou pravdu, ale my vám ukážeme cestu, po které se máte vydat, abyste měla k pravdě blíž.

Intuice v nouzi pomůže

V případech, kdy zjišťujeme, jestli se v naší přítomnosti náhodou nenachází pan Božský, přichází na řadu ženská intuice. Využijte tedy bez váhání váš největší dar. Vy sama musíte pocítit, jestli právě ON je pro vás tím pravým. Jestliže se rozhodujete k tak velkým krokům, jako je manželství a děti, zřejmě spolu jste už nějakou dobu a máte se tedy o co opřít.

Pokud jste ale právě potkala nový objev, jistě zkoumáte jeho image. Dobrá zpráva: Na jedné univerzitě v USA zjistili, že muži daleko méně než ženy svůj image mění. Když už se ale stylizují do nějaké role, třeba rebela, jsou většinou soustavnější. A pokud si skutečně nevíte rady a ani váš šestý smysl není ve formě, zaměřte se na činy. Všímejte si hlavně maličkostí, které váš drahý dělá.

Růžové brýle zkreslují

Když sama na svém milém nenacházíte žádné chyby, jež by mohly ovlivňovat pozdější společnému soužití, obraťte se na vaše okolí. Láska vám možná zavázala oči a vy nemusíte na svém miláčkovi vidět některé podstatné chyby. Zeptejte se doma i svých přátel, jak oni vidí vašeho přítele a jestli se k sobě hodíte nebo ne.

Samozřejmě, co člověk to názor. Každý se nemusí nad vaším partnerem rozplývat. Vy ale můžete narazit na něco, co jste si do této chvíle vůbec neuvědomovala. Jeho přátelé a rodina o něm leccos vypoví. Jistě se nechystáte žít s tchyní, která vám zrovna do oka nepadla, ale určitě si uděláte dobrý obrázek. Ne nadarmo se říká, ať si zeť dobře prohlédne svou tchyni, protože za pár let bude jeho manželka vypadat stejně.

Jak „ho" poznat

  • měl by respektovat vaše názory
  • v jeho přítomnosti (i ve společnosti) se cítíte příjemně
  • dokáže vás rozesmát
  • má rád děti (lze otestovat třeba u příbuzných nebo známých)
  • i v těžké situaci se o něj můžete opřít
  • věříte jemu a on zase vám
Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Ideální muž neexistujeFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Rozmýšlejte v klidu

Než se vydáte ruku v ruce za společným životem, v klidu se zamyslete nad všemi okolnostmi a pocity. Nenechte na sebe tlačit, jistě je lepší si nad mužem bez nátlaku a o samotě podumat, trošku si ujasnit, jestli si s ním dokážete představit budoucnost.

Ideál? Neexistuje!

Nehledejte ale „ideálního" muže. Takový jednoduše neexistuje. Pro každého je ideální něco jiného, nelze najít univerzální model. Každý touží po něčem jiném. Vyvarujte se tedy častého, zbytečného hledání tohoto mýtu. Otevřete oči a uvědomte si, co je nejlepší pro vás.

A pamatujte: Když se na svého partnera budete dívat božsky, tak prostě božský bude!

Načítám