Hlavní obsah

Jak prakticky zařídit dětský pokoj

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Je několik způsobů, jak zařídit dětský pokoj, aby vyhovoval potřebám vašich dětí. Jedním z nejjednodušších způsobů jsou tzv. modulární systémy dětských pokojů. Pojďme je blíže prozkoumat.

Článek

Nespornou výhodou modulárních systémů dětských pokojů je možnost poskládat si pokoj přesně podle vašich představ. Všechny nábytkové prvky jsou navíc ze stejného materiálu, ve stejných odstínech, a celému pokoji tak dodávají jednotnou atmosféru, čímž působí celý pokoj mnohem útulněji.

Modulární systémy dětských pokojů se těší veliké oblibě. „Mohu potvrdit, že u našich zákazníků pozorujeme zvýšený zájem právě o tento typ dětského nábytku,“ potvrzuje Jakub Šrom, interiérový designer společnosti JENA-nábytek. „Velice oblíbený je systém Tablo, což je velice důmyslný stavebnicový systém, který má unikátní systém řešení rohu,“ doplňuje interiérový designér.

Pokud se rozhodnete, že dětský pokoj vybavíte na vlastní pěst, modulární systémy by měly být vaší jednoznačnou volbou. Jednotlivé prvky těchto programů jsou totiž utvořeny tak, aby spolu ladily, jsou skvěle modifikovatelné a velice jednoduše rozšířitelné. Nikdy se vám tedy nestane, že byste se dopustili nějaké designérské chyby. Naopak. Všechny modulární systémy jsou navrženy v takových odstínech, aby vyhovovaly hochům i dívkám.

Nebojte se, zapojte svoji fantazii a navrhněte svým dětem pokojíček podle svých představ a jejich potřeb. Staňte se designérem dětského pokojíčku! Modulární systémy vám všechnu námahu velmi usnadní.

Související témata:

Načítám