Hlavní obsah

Jak předpovědět pohlaví dítěte? Zkuste numerologii i kyvadlo

Foto: Profimedia

Chcete se pokusit určit pohlaví svého budoucího miminka starými esoterickými metodami? Tak do toho!Foto: Profimedia

Reklama

Pokud čekáte miminko, pohlaví vám dnes nejpřesněji sdělí lékař. Co se vám narodí, ale můžete zjistit i mnoha magickými a věšteckými způsoby, které používaly celé generace našich předků... Jaké?

Článek

Zjistit, jakého pohlaví bude vaše dítě – tato touha zahlodá snad v každé nastávající mamince. Jakými magickými způsoby to můžete provést samy v klidu doma?

Kyvadlo prozradí pravdu

Zjišťování pomocí kyvadla je asi nejrozšířenější. Kyvadlo je vlastně jakýkoli předmět zavěšený na dostatečně dlouhém řetízku či jiné šňůrce. Nejčastěji se používají kyvadla z drahých kamenů, zbroušených růženínů nebo křišťálů, dá se ale klidně použít i váš prstýnek navlečený na řetízek, o to více naladěné na vás kyvadlo bude.

Nejprve vezměte řetízek do dvou prstů a nechte ho volně viset, na nic se nesoustřeďte, vyčistěte svou mysl. Pak zjistěte, jakým způsobem říká kyvadlo ano a jakým ne – obvykle to bývají kroužky na jednu a druhou stranu. Kyvadlem nijak nepohybujte, jen se soustřeďte a energie kolem ho rozhýbají. Když znáte jazyk vašeho kyvadélka, podržte ho nad břichem a zeptejte se na pohlaví miminka otázkou, na kterou lze odpovědět ano/ne. Kyvadélko vám odpověď prozradí.

Foto: Profimedia

Řeči kyvadla se nejdříve musíte naučit rozumětFoto: Profimedia

Odpověď v obilí

Jestli to bude holčička, nebo chlapeček, můžete zjistit i zahrádkářským způsobem. Sežeňte si hrst pšenice a hrst ječmene, každé zrno dejte do jiné misky. Poté si naplňte nádobku vodou a pak do ní přimíchejte kapku nějaké své tělní tekutiny – preferuje se krev, ale mohou to být i sliny, naši předci pak nejčastěji používali moč…

Směsí zalejte oba druhy obilovin a vyčkejte, který z nich vyklíčí dříve. Pokud to bude pšenice, čekáte chlapečka. Pokud se první klíčky objeví u ječmene, bude to holčička.

Postavení luny

O tom, jakého pohlaví bude vaše miminko, rozhoduje také postavení měsíce v době jeho početí. Zapátrejte v některém z lunárních kalendářů, kterých je na internetu spousta, a zjistěte, ve kterém ze znamení horoskopu měsíc stál.

Pak už záleží na tom, zda to bylo znamení spíše „mužské“ – tedy Beran, Lev, Střelec, Štír, Vodnář, Kozoroh – nebo „ženské“ – Rak, Váhy, Panna, Ryby, Blíženci, Býk. Podle toho se pak bude odvíjet pohlaví vašeho miminka.

Foto: Profimedia

Pozor na vlastní přání, může ovlivnit výsledky některých metodFoto: Profimedia

Cikánské karty napoví

Balíček Cikánských karet se dá koupit skoro v každém papírnictví a na rozdíl od tarotových karet se nejedná o žádnou velkou investici. Stačí karty dobře promíchat a pak rozdělit na dvě hromádky, nemusejí být stejné. Jednu z nich si pak vyberte a podívejte se, zda je mezi kartami karta Milence či Milenky.

Pokud je tam jen jedna z nich, pravděpodobně se vám narodí dítě tohoto pohlaví. Pokud tam není žádná, vezměte si druhý balíček a postup opakujte, stejně tak pokud jsou tam obě – dokud nedojdete k tomu, že zůstane v jednom balíčku pouze jedna. Pokud se dvojice spolu drží dlouho, až do třetího rozdělování balíčků, je možné, že čekáte dvojčátka.

Numerologický výpočet

Metoda výpočtu pohlaví miminka je založena na aztécké tradici, kde v mnoha podobných věšteckých postupech figurovalo číslo 49 – důvod není objasněn. K číslu 49 připočtěte číslo měsíce, kdy by se miminko mělo narodit, tedy pokud to je únor, tak dvojku, pokud je to listopad, tak 11. Od výsledného čísla pak odečtěte věk matky zaokrouhlený buď nahoru, pokud od jejích narozenin v době početí uplynulo už 6 měsíců, nebo dolů, pokud ne.

Cifry čísla, které vám vyjde, pak sečtěte a opakujte, dokud nemáte číslo jednociferné: tedy například když vám vyjde 29 = 2 + 9 = 11 = 1 + 1 = 2. Pokud je konečné číslo sudé, pravděpodobně se vám narodí holčička, pokud liché, tak chlapeček.

Jaké metody znáte vy? A fungují?

Reklama

Načítám