Hlavní obsah

Romantický Valentýn - krok za krokem 11

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Připomeňte si společné zážitkyFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

11. díl - Je čas. Na souznění. Vyvolejte v mysli partnera stavy, jež mu jsou příjemné! Dokonale ho zpracujete pro romantické chvilky. Valentýn se blíží!

Článek

12. únor

Nalaďte se na společnou notu, i pokud vám doma zrovna komunikace nevázne. Zapřemýšlejte, jestli jste s partnerem neprožili nějakou společnou událost, která vám vykouzlí úsměv na tváři. Zmiňte se o ní se šibalským úsměvem! Pamatuješ si, jak jsi mě tenkrát polil vínem? Kdy zase pojedeme do toho hezkého penzionu, ve kterém si mysleli, že jsme manželé? Působí to jako banalita, ale nenechte se mýlit. Připomenete si minulost, zážitky, krásné vzpomínky a psychologicky tak poukážete na pouto mezi vámi a partnerem. Dáváte tak najevo, že jste s ním ráda a že to trvá už nějakou dobu. Pokud se s partnerem znáte jen krátce, nevadí, pouto posílíte tím, že začnete používat slůvko MY. Jéje, to jsme tomu dali! Nepůjdeme někdy do kina? Dnes jsme barevně sladěni, podívej.

Reklama

Načítám