Hlavní obsah

Zbavte se celulitidy - trvale!

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Zbavte se celulitidy navždyFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Celulitida a obezita. Neustále přemýšlíme, jak se jí zbavit. My vám přinášíme účinnou, přesto šetrnou metodu - hypoxiterapii. 

Článek

Při hypoxiterapii dochází k aktivaci tukové tkáně, zahřátím příslušných míst dochází k vypínání pokožky a odstraňování celulitidy, k vyplavování tuku a škodlivých látek z těla.

I osvědčené metody však procházejí vývojem a nejinak tomu je v boji s celulitidou a nadváhou. Mezi žhavé novinky patří přístroj Bodyka na odstraňování tukových buněk, který vznikl ve spolupráci s lékařským týmem univerzity v italské Pavii. Je naprosto bezpečný a zaručeně účinný.

Dopřejte si lymfatické masáže

Krása a dobrý pocit z vlastního těla musí především pramenit z dobrého zdraví, tomu je však třeba jít trochu vstříc. Základem je dobře fungující metabolismus, kterému zase pomáhají metody, jež ho udržují v dobrém chodu. Mnoho problémů, celulitidu nevyjímaje, je způsobeno nedostatečnou činností lymfatického systému, který odvádí z těla nečistoty. Není tedy divu, že většina terapií začíná i končí právě lymfatickou masáží.

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Většina terapií začíná lymfatickou masážíFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Na jakém principu přístroj Bodyka pracuje?

V čem spočívá jeho výjimečnost? Bodyka je přístroj, který pomocí ultrazvukových vln využívá principu kavitace. Znamená to, že ultrazvuková vlna vytvoří v tukové buňce mikrobublinky a ty se pak působením okolního tlaku rozpadají, čímž uvolňují energii. Tato energie následně naruší stěnu tukové buňky. Tuk obsažený v buňce vyteče do mezibuněčného prostoru a v tuto chvíli přichází na řadu již zmiňovaný lymfatický systém, jehož úkolem je odvést tuk tam, kde je odbourán. Tuková buňka není pouze narušena, jak tomu je u mnoha jiných metod, ale dochází k její trvalé likvidaci.

Terapie přístrojem Bodyka nejen odstraňuje tuk v určených partiích, ale je rovněž využívána k přeformování tukové tkáně tam, kde je to žádoucí.

Individuální péče

Metoda je založena na zdravotní nezávadnosti veškerých procedur i doprovodných programů - především dietetických. „Pokud by vznikla sebemenší pochybnost, zda je některá terapie nebo dietní program pro klienta nevhodný, máme na lince lékaře, se kterými je možné konkrétní situaci konzultovat," zdůrazňuje Helena Kubartová ze studia Snella, kde s tímto přístrojem pracují.

Reklama

Související témata:

Načítám