Hlavní obsah

Jak se zbavit chloupků až na 8 týdnů?

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vypadat skvěle a cítit se dobře každý den… Věc, po které touží každá žena. Nezáleží na tom, kolik je jí let a kde pracuje. Co pro to může udělat? Stačí tak málo!

Článek

Všechny ženy chtějí být svým způsobem krásné a obdivované. Výjimkou není ani úspěšná česká herečka Jitka Schneiderová. Tato velmi časově vytížená žena je pod každodenním drobnohledem médií a veřejnosti, a tak se není čemu divit, že hledá takové možnosti péče o svůj zevnějšek, které jsou nejen velmi účinné a šetrné, ale zároveň šetří její drahocený čas. „Dříve jsem epilaci řešila v profesionálních kosmetických salonech, ale teď už tam nechodím,“ potvrzuje Jitka.

Jaké je tedy aktuální tajemství krásy Jitky Schneiderové? Objevila IPL systém Philips Lumea, se kterým epilace nebolí a vydrží klidně až osm týdnů. Nevěříte? Přesvědčte se samy: Jitka Schneiderová – Dlouhotrvající hladké oholení s Philips Lumea.

Přístroj Philips Lumea vysílá do lůžka chloupků jemný puls světla (IPL). Ten je uvnitř lůžka přeměněn na teplo, které má přirozenou tendenci tlumit růst chloupků. Lůžko chloupku tím samovolně přechází do klidové fáze – jedné ze tří fází růstového cyklu. Chloupek, který z lůžka vyrůstal, se uvolní a sám bezbolestně vypadne.

Součástí Philips Lumea Prestige je i nástavec pro ošetření oblasti bikin

Dokud lůžko chloupku zůstává v klidové fázi, nový chloupek neroste. K tomu stačí jednou za až osm týdnů zopakovat aplikaci IPL. Klinické studie navíc potvrzují, že po prvních 4–5 ošetřeních, vždy s odstupem dvou týdnů, dochází až 75procentnímu omezení růstu chloupků, trvajícímu celé měsíce.

„Uvidíte, jde to i bezbolestně a v klidu doma,“ komentuje Jitka své vlastní zážitky s Phiips Lumea.

Přesný nástavec pro ošetření obličeje se speciálním filtrem umožňuje bezpečné použití Philips Lumea v oblasti nad horním rtem

Součástí Philips Lumea Prestige s integrovaným UV filtrem je vysoce výkonná lampa, která poskytne více než 250 000 záblesků. To představuje minimálně pětileté používání, během kterého lampu nemusíte měnit, tudíž vám nevznikají žádné doprovodné náklady.

IPL neboli Intenzivní pulzní světlo vychází z technologie využívané v profesionálních salonech krásy, kde se prosazuje posledních 15 let. Philips tuto technologii přizpůsobil a ve spolupráci s předními dermatology vyvinul systém Lumea. Díky němu má nyní každá žena možnost aplikace IPL v pohodlí svého domova.

Philips Lumea

Osobní zkušenost je nenahraditelná. Pokud si nyní zakoupíte jeden ze systémů Philips Lumea a ten vám nebude z jakéhokoli důvodu vyhovovat, můžete ho v rámci promo akce „90 dní testování se zárukou vrácení peněz“ do 90 dnů od nákupu vrátit.

Více informací na www.lumea.cz.

Reklama

Načítám