Hlavní obsah

Jak se zbavit kil a netrápit se hladem? S KetoDiet!

Reklama

Pokud máte za sebou už nějakou tu dietu a stále marně zápasíte s nadbytečnými kily, tak především pro vás je určen dietní program KetoDiet.

Článek

KetoDiet je unikátní dietní program, který spojuje účinnou proteinovou dietu s odborným online výživovým poradenstvím. Navíc je v rámci programu nejen povoleno, ale především výrazně doporučeno jíst vybranou zeleninu v neomezeném množství – ať už syrovou, grilovanou či vařenou.

Základním produktem je 14denní balíček BASIC, který obsahuje 70 proteinových jídel s jahodovou, karamelovou nebo vanilkovo-oříškovou příchutí. Jídla jsou obohacena o potřebné vitaminy, minerály, vlákninu,a navíc i o Omega 3 a 6 esenciální mastné kyseliny, které pozitivně působí především na kardiovaskulární a nervový systém.

Na samém začátku diety jíte pravidelně 5x denně proteinová jídla KetoDiet a podle chuti je doplňujete vhodnou zeleninou. Výrazně tak omezíte všechny cukry a tuky a nastartujete tím proces „ketózy“, díky které dochází k úbytku hmotnosti.

Při hubnutí jsou nejdůležitějšími faktory především rozhodnutí, motivace, podpora okolí a dobrá rada, i proto je velkou výhodou programu KetoDietprávě již zmíněnébezplatné online výživové poradenství. Zkušení výživoví specialisté jsou připraveni vás podpořit, kdykoli to budete potřebovat.

Výhody KetoDiet

  • rychlý a trvalý úbytek váhy (kolem 8 kg během jednoho měsíce)
  • úbytek kilogramů především na úkor tukové tkáně – svalová hmota je chráněna dodanými proteiny
  • jednoduchá příprava / příjemná konzumace
  • v rámci hubnoucího programu výživový poradce ONLINE
  • hlídač váhy WeightWatch, umožňující sledovat průběh hubnutí a komunikovat s výživovým specialistou
  • absence pocitu hladu (důsledek hubnoucích procesů v těle)
  • zvýšený pocit dobré nálady (tzv. „well being“) v důsledku nového metabolického nastavení organismu

Zbavte se svých nadbytečných kilogramů. Jednoduše začněte a my vám pomůžeme.

Navštivte www.ketodiet.cz

Reklama

Načítám