Hlavní obsah

Jak to vidí chlap: Erotické salony pro ženy? Propadák!

Foto: ISIFA

Ženy, nedělejte to, uvědomte si, že to máte všechno jinak!Foto: ISIFA

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vždycky mě rozesměje, když nějaká emancipovaná, úspěšná a vůbec dokonalá žena, která ale kupodivu zůstala bez chlapa, proklamuje, že založí erotický salon pro ženy.

Článek

Do takového salonu by podle ní měly pro chvilková obšťastnění příjemnými mladíky docházet jí podobné existence ženského pohlaví.

Začněme připomenutím, že pokusy se zakládáním podobných institucí byly činěny od pradávna a prakticky všechny umřely na úbytě. Proč?

Vybrat ženské osazenstvo do obdobných zařízení pro muže je jednoduché: Kritéria ženské sexuální přitažlivosti jsou jasná: mládí, hebká nevrásčitá pleť, zdraví a obecně uznávané tělesné vnady. Pro méně časté zájemce s mateřskými pudy mějme k dispozici i zachovalou postarší dámu (disponující ovšem výše popsanými tělesnými přednostmi) a zařadíme-li do týmu jednu mírnou boubelku, mužská poptávka je téměř stoprocentně pokryta.

Jak ale vyhovět nekonečně rozmarnému ženskému vkusu?

1. Ne každá žena se spokojí s gigolem italského typu, který vyšel z páté třídy a nedá se s ním povídat. Ženě ke všemu bude dost vadit, že vybraný hejsek uhlazeného zevnějšku měl dnes už tři jiné a jí vyhraněný čas měří na přesýpacích hodinách.

2. Ženy chtějí vážný vztah, chtějí patřit svému princi, který se bude vracet. Mnohá by proto raději třeba postaršího, usedlého, zaopatřeného, ale jen pro sebe. Takovými se to v bordelu pro ženy ovšem moc hemžit nebude.

3. Cena, kterou muži platí ve svých privátních klubech, je vykoupení se ze vztahu. Sex za vztah (tzv. zadarmo) je pro muže stejně dostupný jako pro ženu sex za peníze. Ovšem to „zadarmo“ znamená pro muže úplně všechno, co má, včetně vlastní duše. Po ženách ale nikdo vztah ani duši nevyžaduje a nemusí se vykupovat. Pro ženu je sex bez vztahu k dostání na každém rohu. Sedne si do kavárny, dá si nohu přes nohu a bude mít nabídky od deseti ometáků za večer. Nemá vůbec zapotřebí vyhledávat nějaký erotický salon pro ženy, natožpak někomu platit. Naopak, žena svolná k jednorázovým avantýrám si tím může přivydělávat.

4. Mužskou fyziologii lze podvést jen těžko – co tedy s ukájením žen nevzhledných a starých, z nichž by se asi většina návštěvnic rekrutovala? Jistě, někdy stačí i pohlazení. Jakou cenu má ale pro ženu pohlazení za peníze? Jak se bude cítit, až se pohlazena a o pětistovku chudší bude ubírat ke svému domovu?

5. Docházelo by i ke stížnostem s placením – na rozdíl od mužů by nebylo u žen jasné, zda je seance zdárně u konce, či má-li ještě pokračovat.

Velebení myšlenky salonů plných gigolů znamená ignorovat volnou ruku trhu a přehlížet fakt, že potenciálními gigoly je zamořen svět. Jen zákaznic je, sakra, málo. Každá by jen vztah…

Související témata:

Načítám