Hlavní obsah

Jak uspokojit ženu

Ženský orgasmus je zdrojem slasti, ale často také problémů! Lze dosáhnutí orgasmu usnadnit?

Článek

Některé ženy dosahují orgasmu jak na běžícím páse, jiné se ho nedočkají za celý život. Nejvíce žen se nachází někde mezi tím. S některým partnerem dosáhne žena orgasmu snadno, s jiným méně často a s některým vůbec. A to je pak často zdrojem vážných partnerských problémů a konfliktů, které v nejhorším případě končí až rozchodem.

Co brání ženám dosáhnout orgasmu?

To je velice složitá otázka. Faktorů může být velmi mnoho. Záleží na věku, partnerovi, fyzickém a psychickém rozpoložení, životním cyklu a mnoha dalších faktorech. Nicméně můžeme definovat základní problémy, které brání ženám dosáhnout orgasmu, a podíváme se, jaké přípravky nám v dnešní moderní době v této otázce mohou výrazně pomoci.

Proč mají některé ženy problém dosáhnout orgasmu a co s tím? Nedostatečné zvlhčení pohlavních orgánů je jednou z příčin, která ztěžuje dosáhnutí orgasmu

Nedostatečné zvlhčení a malá citlivost pohlavních orgánů

Jedním z častých problémů je, když žena není dostatečně zvlhčená nebo má malou citlivost pohlavních orgánů. Existují speciální lubrikační gely a intimní spreje, které díky aktivním přírodním látkám v nich obsaženým razantně zvyšují citlivost vaginy při pohlavním styku, a tím výrazně napomáhají dosažení orgasmu, zajišťují také ideální zvlhčení a kluzkost.

Zažijte „panenský efekt“ se speciální intimní kosmetikou

Nedostatečná velikost partnerova penisu

Dalším důvodem, proč ženy nemohou dosáhnout orgasmu, může být nedostatečná velikost partnerova penisu. Například když jsou ženy zvyklé na větší velikost údu u předchozího partnera nebo jejich vagina po porodu není již tak pevná a těsná. Pro tyto ženy se vyvíjejí lubrikační gely a spreje, které pomůžou vaginu zúžit a zpevnit.

Snížené libido, únava nebo projevy spojené s přechodem

Tyto důvody patří k těm nejčastějším příčinám, proč ženy nemohou dosáhnout orgasmu. Je to způsobeno dnešním náročným životním tempem, stresem a vypětím. Často se tyto projevy vyskytují v přechodu, kdy se k nim přidávají další, jako jsou bolesti hlavy, snížená chuť k sexu a jiné.

Přírodní doplňky stravy s kladným vlivem na intimní zdraví, libido a další...

V tomto případě je vhodné sáhnout po nějakém kvalitním doplňku stravy, který pomáhá řešit tyto problémy, například po produktu Femm Passion libido caps. Obsahuje látky s kladným vlivem na sexualitu, fyzické a psychické zdraví, vitalitu, plodnost (díky mace), sexuální zdraví, duševní pohodu, stres (díky Turnera diffusa), menopauzální komfort – hormonální rovnováhu (díky Muira puama, Trifolium pratense) a mnoho dalších věcí. Nebo vyzkoušejte novinku Maca Fresh Women.

Mohlo by vás také zajímat:

Reklama

Načítám