Hlavní obsah

Jak vybrat sexy džíny

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Džíny se hodí zkrátka ke všemuFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Modrý zázrak, který si oblíbili bez rozdílu ženy, muži, různé věkové kategorie i sociální vrstvy. Nosí je prostě všichni a jsou stále módní. Máte představu, jak by vaše džíny měly vypadat? Podle čeho se při výběru orientovat, aby vám skutečně perfektně padly?

Článek

Najít ty správné dá někdy skutečně zabrat. Chcete-li, aby se nekrčily v tříslech, netáhly a hlavně aby vám slušely, byly prostě střižené pro vaši postavu, potom jich vyzkoušíte pěknou řádku, než si vyberete. Naštěstí nabídka je tak široká, že ty své „jedinečné" určitě naleznete. Co bývá nejtěžší, je vybrat správnou velikost. Džíny se obvykle nošením vytáhnou, proto je lepší při nákupu zatáhnout bříško a nedýchat. Nejlepší je obléknout si je doma ještě s cedulkami a chodit v nich dva dny, ujistíte se tak o správné velikosti. A když se netrefíte, příliš se nošením vytáhnou, můžete je vrátit.

Volný střih

Pánský střih, tzv. volný rovný střih, se bohužel z ženské nabídky téměř vytratil. Ale můžete sáhnout právě do pánské nabídky. K tomuto typu džínů se hodí bavlněná trika a volné košile. Kombinace se sexy topy není to nejlepší. Naleznete je v nabídce Esprit, Mango, Marks & Spencer.

Zvonům neodzvonilo

Zvonové džíny se opět objevují s návratem stylu hippies. Mají vyšší pas a ženám s oblými boky sluší. Můžete je nosit nažehlené do puků, když k tomu přidáte obuv na platformě, dosáhnete viditelného prodloužení nohou. Nejlépe vypadají v kombinaci s tunikami. A která značka je nabízí? Například Jackpot či Pepe jeans.

Slimky pro perfektní postavu

Cigaretové džíny se nosí nejvíc do kozaček, ale vždy s vyšším podpatkem, tak vypadají nejlépe. Nezapomeňte ale, že Vintage, tzv. obnošený vzhled, opticky rozšiřuje. Pokud máte silná stehna, vybělení právě na těchto místech není pro vás to pravé. Oblíbené jsou Replay, Lewis...

Foto: fisherwy.blogspot.com

Victoria Beckham džíny nosí i sama navrhujeFoto: fisherwy.blogspot.com

Seprané barvy a odrbaný vzhled

Módní jsou i ty seprané barevné. Mezi barvy, které frčí, patří fuchsiová, vanilkové, šedivá a červená. Samozřejmě seženete džíny i v jiných barevných odstínech - v letním období vypadají moc pěkně. Celkový vzhled vypadá opraně, hodí se ke kožené bundičce. V oběhu stále zůstávají i trhliny, které nabízejí npaříklad značky Benetton, Wrangler, Diesel.

Tipy pro všechny postavy

Investujte jen do takových džínů, které vám skvěle padnou a perfektně obkrouží vaše křivky. Pro široké pozadí je lepší tmavá barva a místo zadních kapes trojúhelníkové patky. Máte-li silná stehna, vyhněte se příléhavým strečovým riflím.

Pro vaše pozadí je důležité i řešení kapes na kalhotách. Máte-li své boky oblé, není dobré mít zipy na kapsách nebo různé ozdůbky, které se spíš vyjímají na plochém zadečku. Tomu také sluší bokové džíny, které udělají pozadí opticky oblejší.

A jak poznáte padnoucí džíny? Tak, že se nekrčí v bocích, když sedíte na bobku. A džíny zásadně perte naruby, prodloužíte jejich životnost.

Patří džíny k vaším oblíbeným kouskům oblečení? Kolikatery máte? Poraďte na info@prozeny.cz ostatním čtenářkám, podle čeho vybíráte rifle vy.

Reklama

Související témata:

Načítám