Hlavní obsah

Jak vyzrát na celulitidu? Zkuste očistu!

Foto: Weleda, spol. s.r.o.

Zahrňte do své každodenní stravovací rutiny BIO březovou šťávu od WeledyFoto: Weleda, spol. s.r.o.

S koncem zimy se uzavírá jedna kapitola a začíná nová. A tuto změnu nám spolehlivě ohlásí i naše tělo, které je zničehonic unavené a bojuje s různými kožními nedostatky. Jak ale organismu dodáme novou energii? A můžeme něco udělat s nezvanou celulitidou? Naštěstí ano – stačí vyzkoušet jarní očistu!

Článek

Během zimy se naše tempo postupně zpomaluje. Zkracující se dny hlásí, že máme víc spát, mrazivé teploty nás nutí trávit co nejvíc času doma a ani chuť, která touží spíš než po zelenině po tucích, moc nespolupracuje. Metabolismus se zastavuje, my přibíráme na váze a cítíme se vyčerpaní. Jaro nás však probudí a ukáže nám nový směr. A spolu s ním nastává ideální čas k detoxikaci organismu.

Pokud se ji chystáte vyzkoušet také, podpořte dodržování pitného režimu, vyváženou stravu a pravidelný pohyb podpůrnými prostředky s břízou bělokorou, která je přímo napěchovaná očistnými látkami. Značka Weleda této přírodní ingredienci zasvětila dokonce celou řadu určenou převážně k boji s celulitidou.

Foto: Weleda, spol. s.r.o.

Můžeme něco udělat s nezvanou celulitidou? Ano – stačí vyzkoušet jarní očistu!Foto: Weleda, spol. s.r.o.

Očistná bříza bělokorá

Mladé březové lístky pučící zkraje jara obsahují cenné éterické oleje a účinné látky, které podporují látkovou výměnu a aktivují metabolismus, zároveň čistí organismus a napomáhají vylučovat nežádoucí toxiny z těla ven. Významné jsou z tohoto pohledu především flavonoidy, jež kromě výborných antioxidačních účinků působí příznivě na cévy a podporují imunitní systém. K důležitým látkám obsažených v bříze patří také saponiny snižující hladinu cholesterolu a taniny, které snižují krevní tlak, posilují imunitu a mají antibakteriální účinky. Vysoký obsah vitaminu C navíc podporuje přirozené spalování tuků.

Foto: Weleda, spol. s.r.o.

K jarní očistě nám pomůže obyčejná, přesto zázračná břízaFoto: Weleda, spol. s.r.o.

Komplexní péče

Ucelená řada proti celulitidě a pro detoxikaci organismu od čistě přírodní značky Weleda zahrnuje hned tři přípravky, které se výborně doplňují a pomohou probudit tělo po zimě. Zatímco Březový sprchový peeling s Březovým olejem na celulitidu pečují o pokožku zvnějšku, BIO březová šťáva podporuje vnitřní očistu těla.

Weleda velmi dbá na kvalitu účinného extraktu, proto si jako svého dodavatele vybrala rodinnou firmu Leonarda Taraby z ekologicky čisté oblasti v jižních Čechách, která při sběru BIO březových lístků postupuje šetrnou metodou ručního sběru.

Foto: Weleda, spol. s.r.o.

Březový olej na celulitidu od WeledyFoto: Weleda, spol. s.r.o.

Víc o bříze jako skvělé detoxikační ingredienci a o produktech s BIO březovým extraktem si můžete přečíst na webových stránkách weleda.cz.

Reklama

Načítám