Hlavní obsah

Jak zachránit váš sexuální život!

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vytratila se z vašeho vztahu vášeň? Poklesla vaše chuť na sex? Nebo vás partner příliš nevzrušuje?

Článek

Spokojený intimní život je jedním ze základů spokojeného života. Týká se každého z nás a bohužel se jen málokdy obejde bez menších či větších problémů, s ním spojených. Jaké jsou nejčastější příčiny nespokojenosti v intimním životě?

Nespokojenost se svým tělem

Naučit se mít rád své tělo je jedním ze základů spokojeného intimního života. Ze statistik vyplývá, že se svým tělem není spokojeno více než polovina jedinců. Většinou mají pocit, že mají problémy s nadváhou nebo nejsou spokojeni se svými intimními partiemi. Zatímco s přebytečnými kily se dá úspěšně bojovat sportem nebo úpravou jídelníčku, u intimních partií je to složitější.

Ženy často řeší velikost a tvar poprsí. I když v dnešní době dokáže plastická chirurgie zázraky, stále patří mezi velmi nákladné a poměrně bolestivé záležitosti. Dnes však existují speciální doplňky stravy a intimní gely, které ženám s velikostí a nedostatečnou pevností poprsí dokážou pomoci. Více informací o těchto produktech naleznete zde.

Vyzkoušejte přírodní doplňky stravy a intimní kosmetiku pro krásnější poprsí

U mužů je jejich nespokojenost nejčastěji spojena s jejich „mužskou chloubou“. Bohužel plastická chirurgie v této oblasti ještě nedospěla do uspokojující úrovně, a tak mohou sáhnout po alternativách v podobě speciálních pump, prášků nebo po speciálních gelech. Více informací o těchto produktech naleznete zde.

Když na velikosti záleží…

Stereotyp v sexuálním životě

Stereotyp je častým zabijákem spokojeného intimního života a dříve nebo později se dotkne každého z nás. Přitom stačí tak málo, aby tomu tak nebylo. Základem je mluvit se svým partnerem a navzájem si vyhovět ve svých představách a požadavcích. Často stačí jen zpestřit si milování erotickým prádlem nebo vyzkoušet nějaké afrodiziakum. Podívejte se na široký výběr svůdného prádla a bezpečných afrodiziak a zpestřete svůj intimní život dříve, než bude pozdě.

Pro oživení intimního života není nic jednoduššího než vyzkoušet svůdné prádlo a nějaké afrodiziakum

Stres, vyčerpanost nebo menopauza

Práce od ráno do večera, stres, vyčerpanost, to jsou časté příčiny, proč nemáme často na sex ani pomyšlení. Dnešní hektická doba náš vyčerpává a na intimní život nám často nezbude chuť a energie, což partneři často nechápou a hledají za tím jiné příčiny. U žen je pokles chuti na sex také jeden ze základních projevů spojených s menopauzou. Všechny tyto problémy se však dají řešit poměrně snadno a je zbytečné si kvůli nim ničit intimní život. V dnešní době existují speciální, kvalitní a bezpečné doplňky stravy, které mužům pomohou dodat energii, snížit stres, podpořit erekci a sexuální výkon.

Pro ženy se pak vyvíjejí speciální přírodní doplňky stravy, které pomáhají zvýšit chuť na sex, zvýšit psychickou a fyzickou pohodu nebo zmírnit nepříjemné projevy doprovázející období přechodu. Přehled doporučených produktů naleznete zde.

Kvalitní a speciální doplňky stravy vám pomohou v mnoha oblastech intimního života

Mohlo by vás také zajímat:

Reklama

Načítám