Hlavní obsah

Jaká jste v posteli? Znamení napoví!

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Jaká jste v posteli, prozradí horoskopFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Reklama

Vášeň, nebo chlad? Toužíte po lásce, nebo divokém sexu? To, jak se chováte v milostných situacích a jaká vlastně v posteli jste, poodhalí vaše znamení zvěrokruhu!

Článek

Sluneční znamení a jeho obecné charakteristiky nevidí až za roh, takže pro přesnou prognózu a co nejbližší určení vašich přání, sexuálních pudů a míry přitažlivosti potřebujete znát zejména postavení planet Marsu a Venuše v čase vašeho narození. Pro astrologa to jistě nebude žádný problém (obrátit se můžete třeba na naši astroložku a kartářku Eleonor na tel. čísle 906 70 30 35). Teď ale s námi pojďte otevřít svoji 13. komnatu a lépe se vyznejte ve vlastní sexualitě!

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Milujete dobrodružství, jste plná touhy a u mužů jste považována za velmi přitažlivou ženu, která na ně působí jako magnet. Chcete, aby muž byl k dispozici jen vám (máte vlastnické sklony). Víte, co znamená slovo „vzrušující" i „romantika". Ač jste výbušná, tak za chvíli nevíte, proč jste se rozčilila. Hněv dokážete přetvořit v neokázalou předehru. Jste náruživá milenka a bez sexu být nemůžete. Určitě s vámi není nuda. Jste schopná, když potkáte muže svých představ, se s ním pomilovat bez poznání jeho duše. Rychle a vášnivě - stačí pouze přeskočení jiskry a fyzická přitažlivost. Většinou jednáte nejen v milostných záležitostech jako první, ale také máte ráda chvíle něžnosti a zdrženlivosti, i když se tak netváříte. Co vás dostane: Když partner pomalu rozdmýchává vaši fantazii a dráždí vás tak pomalu, až skoro šílíte. Ale to je právě to, co vás tak vzrušuje. Jste zvyklá brát si všechno hned, takže pomalejší tempo přináší změnu. Pokud se vám někdo vnucuje, se zlou se potáže, a to se týká právě i sexuální oblasti. Radu držet si vůči vám aspoň z počátku vztahu odstup, by měl každý muž brát vážně. Partner vašeho srdce a postelový bůh dohromady nesmí být příliš dominantní, ale ani lehce ovladatelný.

Býk (21. 4. - 21. 5.)

Nedáte dopustit na smyslné prádélko, jemné parfémy a doprovodnou hudbu. Vztah, potažmo manželství, je pro vás posvátností. Milovat se dokážete pouze s tím, ke komu chováte cit, takže sex na jednu noc je pro vás španělskou vesnicí (snad jen pokud nemáte ascendent ve Lvu). Máte smyslnou povahu, sex provozujete ráda, ale ne za každou cenu. Jste náročná na věrnost, vůně (od parfémů po domácí osvěžovač vzduchu), harmonii a opravdové muže. Nepotrpíte si na laškovné a vášnivé řečnění, spíš se držíte činů. Hrubostí a nátlakem u vás nikdo ničeho nedocílí. Máte smysl pro dotek, takže co je vám příjemné na omak, slaví úspěch. Opačné pohlaví k sobě přitahujete, ale někdy na vás dolehne moc pasivity. Při milování máte zpravidla výdrž a jste vůči potřebám partnera chápavá. Co vás dostane: Oddanost, procházky a milování v přírodě, romantika, jemné způsoby, čistota a vědomí, že vás partner - milenec potřebuje. Relaxování při hudbě a péče protějšku o vaše tělo dokáže pootevřít brány do vaší duše. Muž také musí vaše až někdy příliš citlivě naladěné smysly něčím zaujmout. Imponuje vám velikost všeho druhu... Ráda slyšíte, že jste žádoucí, ale málokdy láskyplná slova sama opětujete.

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Býci bývají citliví a chápavíFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Blíženci (22. 5. - 21. 6.)

Jste žena v sexu půvabně vynalézavá. Vaše postelové umění je snem každého partnera - o vás se dá říci, že jste skvělou a pozornou milenkou. Pokud protějšek milujete, dokážete být vášnivá, učenlivá, roztomilá a sexy, ale jakmile o partnera ztratíte zájem, veškeré krásno vůči němu jde stranou. Objeví se ve vás nadřazenost, lhostejnost a arogance. Neustále hledáte „toho pravého", takže i přelétavost patří do vašeho životního stylu. Jakoby osud předjímal, že máte milovat, trápit se, milovat, trápit se... Těžkosti v partnerských vztazích si ale způsobujete sama. V sexu ráda zkoušíte všechno od romantické milostné předehry po anální sex. Pro kvalitní sex musíte být už většinou od rána psychicky naladěna na stejnou notu jako partner. Harmonie ducha znamená i harmonii v ložnici. Snáze se zamilujete do dvou mužů současně. Vzala byste si je oba dva do postele, kdyby to bylo možné? Pouze vy znáte odpověď... Co vás dostane: Sentimentální milostná gesta, pocit zamilovanosti, i když vám stále nějak uniká. Dobrodružství, bytí o krok napřed a postelové inovace pro vás taky mají své kouzlo. Vzrušuje vás síla, inteligence a vyšší společenské postavení partnera - mocné to afrodiziakum. Jelikož jste žena mnoha tváří, dokážete se chovat nevyzpytatelně. A to jak ve vztazích, tak i sexu. Jeden den vám udělá radost objetí a ten druhý exotická poloha. Čert aby se ve vás vyznal (nebojte, muži jsou vámi nadšeni).

Reklama

Související témata:

Načítám