Hlavní obsah

Jakou kosmetiku darovat pod stromeček?

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vánoce se blíží a s nimi i stres z nakupování vánočních dárků. Jestliže se chcete letos vyhnout kosmetickým balíčkům, které seženete v každém supermarketu, v tomto článku najdete pár tipů.

Článek

Chcete-li obdarovanému dodat klid, prostor pro relaxaci a uvolnění, vyberte levandulový balíček Ryor za 187 Kč. V balíčku najdete sprchový gel a tělové mléko s obsahem pravé francouzské silice z Provence.

Dárkové balení Ryor, levandulový set

Majitelé citlivých typů pleti potěší kosmetický balíček Ryamar za 318 Kč, který obsahuje přípravky s amarantovým olejem. Amarantový olej je zdrojem esenciálních mastných kyselin a vysoce ceněného fytoskvalenu. Citlivé a zároveň sušší pokožce zajistí regeneraci.

Dárkové balení Ryamar, péče o jemnou a citlivou pleť

Arganový olej je jedním z nejvzácnějších a nejdražších olejů na světě. Obsažený denní a noční krém zajistí intenzivní péči pro normální a smíšenou pleť. Výsledkem budou redukované vrásky a hydratovaná pleť. Balíček Arganový olej seženete tady za 369 Kč.

Dárkové balení Ryor, arganový olej

Balíček Mořské řasy (271 Kč) potěší ty, kteří očekávají vyšší úroveň péče o pleť, a to zejména v oblasti hydratace a zpevnění. Obsahuje dva přípravky s vysokým obsahem aktivních látek, a to Aktivní krém proti vráskám a Krém s kyselinou hyaluronovou a kmenovými buňkami.

Luxusní dárková kazeta je naprostou třešničkou na dortu. Výrobky do ní si můžete nakombinovat zcela podle svého uvážení. Vybírat můžete z luxusních řad Luxury Care s nadstandardním množstvím aktivních látek, řady s kaviárem Caviar Care a řady s Arganovým oleje a zlatem.

Větší výběr najdete na www.eshop.ryor.cz.

Reklama

Související témata:

Načítám