Hlavní obsah

Jakou zvolit intimní kosmetiku? Vybírejte pečlivě!

Foto: VARIUM, a.s.

Je dobré se zamyslet, čím citlivé partie mýtFoto: VARIUM, a.s.

Být ženou je skvělé. Obzvlášť pokud víte, jak pečovat o svou hygienu. Možností se nabízí více než dost, ale výběr mezi nimi není až tak jednoduchý. Že voda, zvláště chlorovaná, pokožku vysušuje, je známá věc. Proto je dobré se zamyslet, čím citlivé partie mýt. Vyberte si z širokého sortimentu přípravků pro intimní hygienu Ziaja to pravé pro vás a začněte se cítit dobře!

Článek

Intimní partie žen a dívek vyžadují zcela jinou péči než zbytek těla. Pouze voda není schopna je očistit v dostatečné míře a obyčejná mýdla či sprchové gely bývají tou nejhorší volbou. Jsou zásadité, proto neposilují ochrannou bariéru citlivých sliznic a narušují jejich přirozené, mírně kyselé prostředí.

Foto: VARIUM, a.s.

Krémová intimní hygiena Ziaja pro dokonalou péčiFoto: VARIUM, a.s.

Na přirozené pH intimních partií má také vliv menstruace, těhotenství, hormonální antikoncepce nebo menopauza. Také návštěva veřejných bazénů, nošení neprodyšného oblečení, stres nebo jen únava se na stavu našeho organismu dokáží neblaze podepsat.

Jak má správná hygiena vypadat a čemu věnovat pozornost? 

Foto: VARIUM, a.s.

Ziaja krémová intimní hygiena navrací a udržuje kyselé pH intimních partií a zmírňuje zánětlivé stavyFoto: VARIUM, a.s.

Je důležité se bránit infekcím včas a zvolit vhodný přípravek uzpůsobený našim potřebám s ohledem na citlivost a jemnost těchto partií. Pokud narušíme přirozenou rovnováhu, objeví se svědění, pálení, zarudnutí a někdy také infekce. Ziaja krémová intimní hygiena obsahuje kyselinu mléčnou, která spolu s dalšími účinnými látkami podporuje přirozenou mikroflóru a zmírňuje zánětlivé stavy. Proto dlouhodobě patří k nejoblíbenějším složkám intimní hygieny.

Foto: VARIUM, a.s.

Ziaja intima gelová intimní hygiena se přizpůsobí individuálním potřebám Foto: VARIUM, a.s.

Produkty řady Ziaja gelová intimní hygiena jemně myjí a zklidňují citlivé partie. Přinášejí dlouhodobý pocit čistoty a svěžesti a jsou obohaceny o přírodní extrakty a bylinné výtažky z měsíčku lékařského, mateřídoušky nebo klikvy pro předcházení možným infekcím.

Foto: VARIUM, a.s.

Ziaja intima pěna pro intimní hygienu zmírňuje podráždění a chrání slizniciFoto: VARIUM, a.s.

Moderní přípravky Ziaja intima pěna pro intimní hygienu vnášejí do oblasti intimní hygieny dokonalý komfort a svěžest. Účinně udržují přirozené prostředí v intimních partiích, chrání proti infekcím a podporují léčbu gynekologických obtíží.

Ziaja  nabízí širokou škálu produktů krémové intimní hygieny, gelů s přírodními výtažky nebo aktivních pěn s šetrnými mycími látkami. Výrobky jsou dermatologicky a gynekologicky testované za účasti gynekologů.

Najdete nás také na facebook.com/Ziaja a Instagram.com/Ziaja.

Reklama

Načítám