Hlavní obsah

Přivítejte jarní trendy s Halens!

Reklama

Už žádné tmavé kabáty! Jarní trendy budou přát barvám, svěžím květinovým potiskům a stylovým bundičkám. Vzpruhu vašemu šatníku dodáte s krásnými kousky z nové kolekce značky Halens.

Článek

Že jste se ještě na jarní kolekce neměly čas podívat? Tím spíš se vám bude hodit naše malá ochutnávka těch nejžhavějších trendů. Které kousky by vám rozhodně neměly chybět?

Zaměřeno na barvy

Pokud byste si měly pořídit jen jeden, jediný kus oblečení, pak by měl být v barevném provedení. Nosit se budou jak výraznější, zářivé odstíny, tak i ty jemnější, pastelové. A rozhodně se nebojte jejich kombinování – pokud si nejste jisté, s čím je sladit, přidejte neutrální barvy. Odvážnější z vás je mohou míchat vzájemně mezi sebou. Náš tip? Držte se odstínů podobné intenzity. K pastelově žlutým šatům můžete například přidat jemně růžové nebo bledě modré psaníčko.

Jaro se ponese ve znamení barev. V kolekci Halens objevíte krásné topy i svůdné šaty

Něžné květiny

Pozadu nezůstanou ani květinové potisky, které už k jaru zkrátka patří. Pokud se bojíte, že by vám potisk s drobnými kvítky opticky přidával na váze, pořiďte si kousek, který má květinovými motivy zdobené jen rukávy, jako je tomu u splývavé halenky. Porozhlédnout se můžete i po rozkvetlých doplňcích. Že kila neřešíte? Pak se klidně vrhněte na květinami osázené šaty, topy nebo sukně.

Květinové potisky budou i tuto sezonu trendy. Na lehké tunice si je mohou dovolit i dámy s oblejšími křivkami

Nepřehlédnutelné kalhoty

Nic proti džínové klasice, ale není už té modré v ulicích tak trochu příliš? Máte-li odvahu na to, být vidět, vklouzněte do barevných kalhot. U značky Halens natrefíte rovnou na několik odstínů. Tak schválně, do kterých byste se oblékly vy?

Ano, jsou nápadné a ano, budete v nich vypadat skvěle. Zkusíte jemnější žlutou, nebo si troufnete na růžovou?

Bundičky do pasu

Kabáty už brzy uložíte na dno skříně a konečně dojde na krásné bundičky do pasu. Pokud se nenecháte unést barvami, vyzkoušejte bundu s prvky army stylu. V kombinaci s ležérním oblečením bude vypadat skvěle.

Jarní bundičky budou v nejrůznějších barvách, chybět nebude ani inspirace army stylem

Chcete si prohlédnout další krásné kousky z kolekce Halens? Podívejte se na www.halens.cz, kde najdete veškeré jarní novinky. Těšit se můžete na sukně, maxi šaty, plavky a spoustu dalšího.

Reklama

Související témata:

Načítám