Hlavní obsah

Jaro je tu a s ním nová kolekce Pandora!

Reklama

Jarní kolekce 2016 představuje úchvatné kousky a vdechuje nový život oblíbeným šperkům, které se těší přízni žen po celém světě a které se stávají ještě atraktivnějšími a modernějšími.

Článek

Při vytváření nové kolekce bylo cílem designérského týmu značky Pandora udržet vysokou úroveň kvality a současně použít nádherné detaily a ozdoby, díky nimž jsou ručně dohotovené šperky úžasné a současné – a nikdy neztrácejí na významu.

V kolekci jsou různou měrou zastoupeny trendy v podobě miniaturních květinových vzorů, výšivek a nové pop kultury. Květiny jsou věčným zdrojem inspirace díky své kráse, ženskosti, romantice a tajnému jazyku zvláštních významů. Krajka je rovněž nadčasová a inspirativní, a proto nadále hraje významnou roli, třebaže poněkud pozměněnou začleněním květinových vzorů.

Poetické kapky

Řada Poetické kapky je inspirována kapkami vody, které se třpytí na listech a okvětních lístcích, je tvořena kombinovatelnými prsteny ze 14karátového zlata a sterlingového stříbra a představuje typickou ukázku výbrusu buff top. Díky svým třpytivým barevným kupolkám (průzračné, fialové a narůžovělé kubické zirkonie, akvamarínový a ruměný křišťál) vypadají tyto prsteny jako pupeny květů smáčené vodou.

Řada poetické kapky

Pomněnka

Pomněnkové šperky Nezapomeň na mě, které představují báječnou kombinaci květin a krajek, jsou pozoruhodným příspěvkem do světa milovaných květů Pandora. Tyto květy s krásnými fialovými odstíny připomínající skutečnou lásku a jsou vyhotoveny ze sterlingového stříbra pro jaro 2016.

Široký prsten Pomněnka s krajkovým filigránovým vzorem je zdobený pomněnkami, jež jsou prozářené 16 fialkově zbarvenými kubickými zirkoniemi; každý z těchto kamenů byl na místo ručně osazen jedním z mimořádně zručných řemeslníků Pandora v Thajsku a celkový půvab dotváří více než 250 průzračných kamenů, které byly rovněž osazeny ručně.

Pomněnkové šperky Nezapomeň na mě

Geometrická krása s květinovým nádechem

Novou řadu okázalých šperků ze 14karátového zlata, které se inspirovaly květinami, zdobí třpytivé geometrické motivy tvořené hravými soustřednými kroužky. Pandora představuje květy z nové perspektivy a zaměřuje se na středy a obrysy květin s cílem zachytit a zvýraznit jejich krásu. Designové linie kolekce Zářivá elegance zapadají do trendu vyznávajícího miniaturní květy a grafické vzory; jsou oslnivě hypnotizující a vytvářejí pozoruhodné vizuální efekty.

Kolekce Zářivá elegance

Celou kolekci si můžete prohlédnout na pandora.net.

Reklama

Související témata:

Načítám