Hlavní obsah

Jedinečné dárky z Bella Rose

Reklama

Vánoce jsou příležitostí, jak své blízké potěšit něčím opravdu výjimečným. Inspirujte se skandinávskou elegancí i francouzským šarmem a vyberte na Bella Rose ty nejkrásnější dárky pro celou rodinu.

Článek

Češky jsou praktické ženy, které si málokdy udělají radost jen tak. Maminky a babičky spíš než do sebe investují do své rodiny, a tak je o Vánocích ideální čas jejich celoroční péči pořádně odměnit. Třeba krásným a měkoučkým župánkem, kvalitní přírodní kosmetikou nebo hezkou dekorací do bytu. Skvělým tipem z Bella Rose jsou také kuchyňské doplňky nebo krásné časopisy a knížky o bydlení.

Župan s kapucí od Pip Studia

Retro lampička od Chic Antique

Mladší generace má vlivem obrovského přívalu informací skvělý přehled o tom, co je zrovna v kurzu. A víme to i my na Bella Rose. Kromě elegantních doplňků do bytu, které jsou inspirované krásou skandinávského venkova, u nás totiž najdete i současnou módu a šperky. Krásou a originalitou vynikají například přívěsky, náramky, řetízky a prstýnky norské značky Bjørg nebo šály, rukavice i oblečení od dánské značky Cream.

Tunika od dánské značky Cream

Děti milují hry a roztomilá zvířátka. Dopřejte jim obojí díky polštářkům, látkovým hračkám a dekoracím. Dánská značka Maileg pro své zaječí kluky a slečny například vyrábí krásné oblečky, balerínky i nábytek včetně postýlek nebo šatních stojanů. A k dispozici je dokonce i králíčková princezna na hrášku, v jejíž postýlce se ukrývá malý uháčkovaný hrášek. Pro ty úplně nejmenší má Maileg látková chrastíka ve tvaru zeleniny nebo zvířátek.

Zaječí rodina od Maileg

Bez ohledu na to, kolik jim je let, mají všichni muži rádi tři věci. Ženy, zábavu a dobré jídlo, které si čas od času s radostí sami uvaří. Proto jim velmi záleží na kvalitě použitých surovin, která musí být opravdu vysoká. Na Bella Rose pro ně můžete vybrat extra panenský olivový olej nebo třeba dvoubarevný pepř v mlýnku. V sekci pochutin najdete také skvělé sušenky a kvalitní čaje. A pokud máte doma elegána, můžete mu letos k Vánocům nadělit stylové unisex hodinky, které budou zároveň slušet i vám.

Zelený čaj s vůní arašídového másla je originálním vánočním dárkem

Ať už si na Bella Rose pro své blízké vyberete cokoli, máte jistotu, že dárky do Vánoc v pořádku dorazí. Všechno zboží totiž máme skladem a po jeho pečlivém zabalení jsme hned připraveni poslat objednávku na bezpečnou cestu k vám domů.

Reklama

Související témata:

Načítám