Hlavní obsah

Jednoduchý tip, jak si zpříjemnit žehlení

Co děláte, abyste si zkrátili dlouhou chvíli u žehlení? Sledujete televizi, posloucháte hudbu, klábosíte s kamarádkou nebo při tom stíháte připravovat večeři. A výsledek? Popálené prsty, připálené prádlo, nedožehlené límce – a z oblíbeného seriálu stejně nemáte nic.

Článek

Žehlení baví málokoho, ale se systémovou žehličkou Philips PerfectCare Elite se všechno změní a při žehlení vás čeká jenom radost. Už žádné spálené oblečení. Žádná zbytečná ztráta času. Žádné špatně vyžehlené košile.

Philips PerfectCare Elite GC9630/20 právě teď na Alza.cz

Vše, co vás dosud na žehlení trápilo, je minulostí

O systémové žehličce Philips PerfectCare Elite lze mluvit dlouho. O tom, že si žehlička poradí s materiály od džínů po hedvábí bez nastavování teploty díky technologii OptiTemp, o tom, že žehlička po prádle klouže jako brusle po ledu díky vysoce kvalitní žehlící ploše T-ionicGlide, o tom, že se nemusíte bát nechat rozpálenou žehličku na žehlicím prkně...

Ale k čemu reklamní slogany, když její schopnosti hovoří samy za sebe? Už po prvním vyzkoušení uvidíte ten rozdíl.

Žehlička Philips PerfectCare Elite

Revoluce v žehlení. Buďte u toho

Žehlička Philips PerfectCare Elite je rychle připravená do akce a za stejnou dobu s ní lze vyžehlit až dvakrát více prádla než s běžnými výrobky. Na seriály, hudbu i přátele budete mít mnohem více času. Díky dlouhému kabelu se s ní dobře manipuluje a skoro nic neváží. Odnímatelná nádržka na vodu má dostatečnou kapacitu, takže můžete žehlit nepřetržitě až 2 hodiny bez doplnění vody. A především: zapomeňte na nastavování teploty, to již není potřeba díky dokonalé kombinaci teploty a nepřetržitého napařování! Teď už se z žehlení nemůže vymlouvat ani manžel, tak je to snadné.

Výsledkem je kompletně vyžehlené prádlo včetně problémových míst, jako jsou nepoddajné záhyby, límečky, kanýry nebo úzká ramínka. S žehličkou Philips PerfectCare Elite navíc uspoříte, a to nejen energii, ale i to hlavní - váš čas na rodinu a své blízké.

A právě teď přináší Philips PerfectCare Elite ještě jednu výhodu. Pokud si koupíte tuto královnu mezi žehličkami, dostanete k ní na Alza.cz žehlící prkno v hodnotě 2499 Kč zcela zdarma.

Reklama

Načítám