Hlavní obsah

Ježíšek letos naděluje hebkou pokožku

Reklama

Parfém, knížka… samá nuda. Změňte repertoár a nadělte partnerovi, sestře či sobě něco nápaditějšího.

Článek

Jestli se právě rozhlížíte, co byste nadělila své ženské spřízněné duši, případně jestli právě řešíte ještě příjemnější otázku, tedy co nadělit pod stromeček sama sobě, zkuste na to letos jít jinak. Zapomeňte na všechny předvídatelné dárky, počínaje kosmetikou, knihami a pyžamem konče. Přidejte více rafinovanosti, špetku odvahy a pořádnou porci svobody, respektive užitečnosti v tom smyslu, že svým nejbližším ušetříte do budoucna spoustu práce a času. Navíc tenhle dárek opravdu nikoho dopředu nenapadne, takže se můžete těšit i na nefalšované překvapení.

Čtyři speciální nástavce kopírují křivky ženského těla. Vyberte si podle toho, jakou oblast chcete ošetřit

Kdykoliv a kdekoliv

Možná už jste o ní slyšela, možná se s ní setkáváte poprvé. Philips Lumea každopádně dokáže něco, co nezvládne ani Ježíšek – zajistit své majitelce hladkou pokožku bez chloupků, a to až na dlouhých osm týdnů. Už žádné žiletky na vaně, žádný gel na holení, pořezané nohy ani zarůstající chloupky. Jen pár minut bezbolestného, pohodlného a jednoduchého ošetření, které můžete provádět klidně ve své posteli nebo při sledování oblíbeného filmu, protože na rozdíl od holení po něm nezůstávají žádné nečistoty. Případně můžete požádat partnera, aby vás ošetřil, a vy pak můžete na oplátku použít zařízení Lumea také na něj.

Ošetření s Lumea můžete provádět třeba z postele při sledování oblíbeného seriálu

Hebká s garancí

Původně bylo IPL ošetření, na jehož principu  Lumea  funguje, výsadou kosmetických salonů. Philips ale po čtrnáctiletém vývoji dovedl k dokonalosti nejnovější model, v jehož balení najdete čtyři nástavce pro použití na obličej, nohy a ruce, oblast bikin a podpaží. Inteligentní senzor SmartSkin vám doporučí vhodnou intenzitu ošetření podle odstínu pokožky.

Šťastná majitelka zařízení Lumea  může naposledy použít žiletku před prvním ošetřením, kdy je potřeba chloupky odstranit, a pak už se jen spolehnout na pulsní světlo. To proniká ke kořínkům chloupků a uspává je. Vyberte si vhodný nástavec, zapněte senzor SmartSkin, přiložte hlavici zařízení Lumea k pokožce, počkejte, až se rozsvítí kontrolka, a pak zmáčkněte tlačítko a přejíždějte po celé ošetřované oblasti.

Obdarovaná navíc může přístroj  Lumea důkladně a nezávazně otestovat na vlastní kůži – Philips nabízí 90denní garanci vrácení peněz. Během této doby už bezpečně zjistí, jak skvěle Lumea funguje, a už si nedokáže život bez ní představit. Stejně jako 1,5 milionu žen v Evropě, které ji už používají taky.

Podívejte se, jak je použití Lumea snadné!

Philips Lumea

Reklama

Načítám