Hlavní obsah

Jídelníček na hubnutí, který spaluje tuk

Reklama

Správně sestavený jídelníček je pro redukci hmotnosti a spalování tuků klíčový. Poradíme, jak zvolit ten správný, aby výsledek byl zaručen.

Článek

Čtete a slyšíte to neustále, radí to každý výživový specialista, ale je velmi těžké to dodržet. Řeč je o pravidelné a vyvážené stravě, která je pro redukci hmotnosti nebo udržení skvělé formy nezbytná.

Pokud usilujete o dodržování efektivní diety, pak podle dlouhodobě testované modelové strategie platí, že byste během dne měli častěji jíst malé porce jídla obsahující 200–500 kalorií, z toho kolem 20 gramů bílkovin, trošku esenciálních aminokyselin a malou porci kvalitních složených sacharidů. Důslednost a preciznost je v tomto případě velmi důležitá, protože vhodná a pravidelná strava dokáže váš metabolismus nastartovat ke spalování tuků.

Pokud jste ale zrovna nevyhráli v loterii a nevyužíváte služeb osobního šéfkuchaře, pak může být příprava pěti až šesti jídel, které splňují tyto předpoklady, velmi náročná. Pomoci snáze dosáhnout vhodného jídelníčku vám ale mohou nápoje nahrazující jídlo, které jsou často označovány také jako koktejly na hubnutí.

Pět až šest malých jídel denně je klíčem k nastartování metabolismu a spalování tuků

Které koktejly na hubnutí vybrat?

Na trhu je k dispozici nepřeberné množství koktejlů na hubnutí, takže výběr je opravdu pestrý. Bohužel mnoho z těchto produktů i přes to, že v líbivé reklamě slibují téměř nemožné, nedosahuje požadovaných nutričních kvalit, které potřebujete do svého jídelníčku zařadit.

Pokud tedy vybíráte vhodný koktejl na hubnutí, který vám má pomoci zhubnout, je nutné se držet podmínek, které jsme si zmínili hned v úvodu.

Mezi vhodné kandidáty, kteří splňují nutriční předpoklady, patří například koktejl Diet Pro Meal. V jedné dávce obsahuje 192 kalorií, 26 gramů vysoce kvalitních bílkovin a pouze 18 gramů řiditelných sacharidů.

Každá porce také obsahuje funkční ingredience, jako je standardizovaný extrakt ze zeleného čaje pro oxidaci tělesného tuku, vlákninu Actilight nebo vícefázový protein, který kontroluje chuť k jídlu. Kromě toho obsahuje vitaminy, které podporují energii a metabolismus, a dietu podporující esenciální tuky v podobě látky CLA.

Koktejl na hubnutí Diet Pro Meal vám dodá potřebné živiny, zasytí, a ještě si na něm pochutnáte

Příklad jídelníčku s koktejlem na hubnutí

Snídaně: Koktejl Diet Pro Meal

Svačina:Jogurt a hrst mandlí

Oběd:Kuřecí prsa, brambory, salát

Odpolední svačina nebo svačina před tréninkem:Koktejl Diet Pro Meal

Svačina po tréninku (pouze ve dnech tréninku): Koktejl Diet Pro Meal

Večeře:Tuňák se zeleninou a celozrnným pečivem

Na závěr můžeme ještě dodat, že takto zvolený jídelníček nejenom že sám napomáhá redukci hmotnosti, ale také vytváří příhodné podmínky pro efektivní účinky dalších dietu podporujících produktů – spalovačů.

Reklama

Související témata:

Načítám