Hlavní obsah

Jsme spolu, ale už mě nemiluje

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Manželovu nevěru beru jako zraduFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Reklama

Bohužel jsem se s nevěrou setkala, a i když je to už 1,5 roku, co jsem na ni přišla, bolí to stále. Je to, jako by vám puklo srdce a někdo v něm ještě otáčel nůž. Kdo nezažije, nepochopí.

Článek

Vždycky jsem si říkala, že bych zachovala chladnou hlavu, že bych mu sbalila kufry bez scén.Vše je jinak. Když jsem se to dozvěděla, protože manžel se mnou přestal spát, z e-mailu, nebylo to nic příjemného.

Zjistila jsem, že to trvá již půl roku a plánují spolu budoucnost. Nevím, co chtěli udělat se mnou, jestli mě chtěli zakopat na zahradě:-), ale manžela jsem šokla, když jsem na něho uhodila.

Rozhodl se zůstat se mnou, ale není to ono. Pořád jsem nacházela sem tam SMS, prostě kontakt byl.

O to smutnější je, že manžel nikdy neprosil za odpuštění, nevyznával mi lásku, i když jsem potřebovala slyšet, že já jsem ta nejdůležitější a vše byl omyl. Vlastně jsem to takhle neslyšela doposud. Proč to udělal, když jsme měli vztah, který nám každý záviděl? On to sám neví, zamiloval se tak, že nevěděl, jak z toho. A teď, babo raď. Zažili jsme spolu tolik hezkého, vždy jsme měli hezký vztah plný sexu a lásky. Když jsem chtěla slyšet, co bylo špatně, nedokázal říct, prý vůbec nic. Proč nám chlapi ubližují? Nevím, vím jen, že už to nikdy nebude jako dřív, nikdy na to nezapomenu a nevím, jestli to zvládnu...

Reklama

Načítám