Hlavní obsah

K létu patří dobrá hudba a k ní zase Coca-Cola. Vyhrajte s ní skvělé hudební ceny!

Foto: FleishmanHillard

Foto: FleishmanHillard

K létu patří festivaly a k festivalům zase osvěžující nápoje. Proto se Coca-Cola v létě spojila nejen s vybranými hudebními akcemi, ale také kapelou Mirai, která se stala ambasadorem Coca-Cola letní kampaně. Díky tomu je možné do konce srpna vyhrát třeba i vstupenky na její koncert v O2 areně.

Článek

Jak jsme lehce prozradili v úvodu, Coca-Cola se letos v létě stala partnerem více než 15 festivalů v Česku i na Slovensku. To ale rozhodně nebylo vše. Návštěvníci vybraných festivalů mohli navíc využít služeb i odpočinkové Coke zóny. V té kromě zaslouženého oddychu s vychlazeným nápojem Coca-Cola byly připraveny i nejrůznější hry a soutěže o festivalové ceny, nebo dokonce možnost setkat se s hlavním ambasadorem kampaně, kapelou Mirai. Coca-Cola nezapomněla ani na fanoušky sociálních sítí a možnost sdílení pěkných fotek. V Coke zóně byl k dispozici jak foto spot, tak také speciální foto budka. „Léto si na festivalové šňůře pokaždé užíváme naplno. Lidé se přicházejí bavit a pozitivní energie, kterou publikum vytváří, nám neskutečně zlepšuje náladu. Coca-Cola ve své nové kampani tuhle vášeň skvěle vystihla a my jsme rádi, že můžeme být její součástí,“ říká frontman skupiny Mirai Navrátil.

I druhá polovina léta nabízí zajímavé akce 

I přesto, že se prázdniny blíží ke konci, stále je tu dost možností, kam za hudebními zážitky vyrazit. Navštívit mimo jiné můžete například čtvrtý ročník festivalu Jízdárna Fest, který proběhne opět v krásném prostředí zámeckého parku v Rychnově nad Kněžnou či Hip Hop Žije Ostrava. Pokud byste přece jen už žádný festival nestihli, koncert Mirai v O2 areně proběhne až v září. Proto neváhejte a určitě se ještě do konce srpna do soutěže s nápoji Coca-Cola o lístky zapojte. Kromě nich můžete vyhrát i jiné zajímavé hudební ceny, jako třeba repráky nebo projektory od značky Samsung. Princip soutěže je velmi jednoduchý. Pomocí QR kódu z produktů značky Coca-Cola si snadno stáhnete a otevřete soutěžní aplikaci a pak už stačí jen zadat soutěžní kód zpod víčka vaší lahve.

Foto: Coca-Cola Česká Republika s.r.o.

Odpočinková Coke zóna na festivalu v MostěFoto: Coca-Cola Česká Republika s.r.o.

Skvěle vychlazená Coca-Cola Zero Lime

Preferujete-li v horkých letních dnech méně sladké, ale zato šťavnaté ovocné limonády, bude pro vás novinka Coca-Cola Zero Lime to pravé. Je to zároveň ideální nápoj právě na festivaly. Dokáže totiž osvěžit a dodat energii.

Foto: Coca-Cola Česká Republika s.r.o.

Zapojte se do soutěže s nápoji Coca-Cola o hudební ceny!Foto: Coca-Cola Česká Republika s.r.o.

Využijte ještě krásného počasí a vyrazte za skvělými letními zážitky ve společnosti ikonického nápoje

Coca-Cola. Více na www.coca-cola.cz/music

Reklama

Načítám