Hlavní obsah

K sexu si zveme domů kamaráda!

Foto: shutterstock.com

Ve třech se nám to líbíFoto: shutterstock.com

Reklama

Bylo mi osmnáct a měla jsem čerstvý řidičák. Já, přítel a náš kamarád jsme byli v hospodě. Oni tak mohli v klidu popíjet pivečko, jen já si dávala nealko, protože jsem řídila. Nebyli opilí, ale jen lehce v náladě. Skončili jsme u nás doma a oba mě popichovali, že nemám na to se s kamarádem líbat.

Článek

Nejdřív se mi nechtělo, nevěděla jsem, jak přítel bude reagovat, pokud to udělám. Nakonec jsem to ale nevydržela a riskla to. Přítel koukal a pak vyslovil to, co by mě ani ve snu nenapadlo: Pokračuj. Tak jsem pokračovala. Zalíbilo se mi to. Zatímco já byla za chvíli bez jediného kousku oblečení, protože dva zmíněné pány to neskutečně rajcovalo, oni byli nazí jen od pasu dolů - shodili pouze to nejnutnější.

Zábava se rozjela natolik, že kamarád u nás nakonec přespal a v noci se konalo ještě jedno číslo. Přítel se jen druhý den vyptával, zda se mi to líbilo a jestli si to chci zopakovat. Samozřejmě, je to krásné zpestření. A tak jsme to táhli několik let, než si kamarád našel přítelkyni. Když nám s přítelem odpadl třetí k sexu, sehnali jsme jiného kamaráda.

Výhodou bylo, že mi přítel řekl, ať ho vyberu já, že je to na mně. Hodně mě to překvapilo, ale vše jsme si vysvětlili. Sex ve třech nebere jako nevěru, líbí se mu sledovat, jak si se mnou hraje někdo jiný, a ví zároveň, že já si umím říct: ,,Tohle už ne, to se mi nelíbí!" Bereme to jako dokonalé zpestření našeho vztahu.

Zaháníme tím rutinu a všednost. Jen jedno bych nedokázala, sex se ženou. On to ví a nechce to po mně. Toleruje to a nevadí mu to.

Musím říct, že pokud s tím oba partneři souhlasí a nejsou přehnaně žárliví, je sex ve třech úžasný!

Reklama

Související témata:

Načítám