Hlavní obsah

Hit sezony: Dlouhý kabát! S jakým zazáříte a který vám přidá kila?

 

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Sezona kabátů je v plném proudu a je jen na vás, jakou barvu, střih nebo materiál si vyberete. Ale jestli vás (stejně jako nás) navíc zajímá, které modely budou letos in, pak jste tu správně. Ukážeme vám ty největší trendy i průšvihy z pražských ulic.

Článek

Kabáty mají na rozdíl od péřovek nebo kratších bundiček jistý půvab, který vám dovolí kombinovat prakticky cokoliv, co si usmyslíte. Když vyberete správný střih, můžete jej sladit jak s teniskami, tak s vysokými kozačkami i tolik pohodlnými mokasínami. Dobře zvolený kabát může zkrátka skvěle sloužit od podzimu prakticky až do jara.

Po jakém modelu tedy letos sáhnout, aby vám nejen padl jako ulitý, ale i hřál a aby jeho barvy navíc odpovídaly posledním trendům? A čemu se raději vyhněte, nechcete-li si přidávat kila navíc? To už vám prozradí Eliška Hudcová v pořadu Minuta módy internetové televize Stream.cz. A jestli se vám – stejně jako nám – bude líbit hned několik kousků najednou, nezoufejte. Nikde není psáno, že si letos musíte kabát pořizovat jen jeden, že? Tak pěknou inspiraci!

Jaký je vás kabátový favorit tohoto podzimu?

Reklama

Načítám