Hlavní obsah

Ideální čas pro kožené bundy! V jakých budete vypadat lacině a po kterých sáhnout?

 

Reklama

Bez kožených bund si letošní podzim ani nedovedeme představit! Hodí se totiž prakticky ke všemu a nejsou jen na parádu – umějí i zahřát. Ovšem také zde platí určitá pravidla, která se při pořizování a nošení tohoto ikonického kusu vyplatí dodržovat. Víte, která to jsou?

Článek

Kdo nevlastní aspoň jednu koženou bundu, jako by dnes nebyl. Některé kvalitní kusy s vámi vydrží i několik sezon a stanou se na dlouhá léta součástí vašeho stylu. Aby ne, svoji variabilitou si tento módní hit získal nejen drsné holky, ale i něžné duše, které ho kombinují s květovanými šaty. Zkrátka, letošní sychravé podzimní počasí si „křiváka“ nebo jiné varianty kožené bundy žádá. Módní průmysl to ví moc dobře a zásobuje nás novinkami v rozličných odstínech i střizích.

A právě proto Eliška Hudcová opět vyrazila do rušných ulic pražského centra, aby zjistila, jaké kožené bundičky se nosí a jak to v nich Češkám sluší. Nejenže vás upozorní na největší trapasy, ale poradí vám, jaké střihy vám budou slušet, ve kterých módních odstínech kožené oděvy raději nebrat a čím bundu doplnit, aby byl výsledek co nejlepší. Tak se pohodlně posaďte, Minuta módy internetové televize Stream.cz právě začíná.

Také máte tu svoji“ koženou bundičku, nebo tu pravou teprve hledáte?

Reklama

Načítám