Hlavní obsah

Kabelka - naše malé tajemství

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Kabelka na vás prozradí hodněFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kabelka je tajné místo každé ženy. A navíc - kvalitní kabelky typu Hermes, Louis Vuitton, Kelly, Birkin, Lady Dior nejsou limitovány časem. Vždy s nimi budete šik.

Článek

Žena, která si s módou rozumí, nejprve kupuje kabelku, potom teprve šaty. Kabelka na vás totiž prozradí mnohem víc než hodinky nebo boty.

Jsou dámy, které jsou kabelkami přímo fascinovány a sbírají je podobně jako někteří pánové motýly nebo známky. Nejznámější kabelky patří značce Hermes - je to jednak typ Kelly, po monacké princezně Grace Kelly, a model Birkin, po herečce Jane Birkin. Konkurovat jí může jedině kabelka Lady Dior, pojmenovaná po lady Dianě.

Kabelka je odrazem nositelky

Erotický náboj dává kabelce dualita líbivého zevnějšku s tajemstvím ukrytým uvnitř. Čím se tedy řídit při jejím výběru? V první řadě si upřimně řekněte, pro jakou příležitost ji chcete. Společenské kabelky jsou menších rozměrů a mají většinou tvar psaníček, i když v podzimních trendech se objevují i objemné společenské kabelky. Ženy zkrátka potřebují stále víc drobností...

V profesních kabelách se objevují různé tvary na dnes již nezbytné notebooky. V těchto případech se většinou sáhne po textilním materiálu, protože je lehčí. Kabely americké značky McKlein jsou zhotoveny z odlehčené kůže a váhově srovnatelné s textilií a mají nekonečnou životnost. Přiznejte si, že k byznys kostýmku prostě kůže víc ladí.

Profesní kabely pro moderní ženu nemusí být jen černé nebo v hnědé, barva kůže kopíruje módní trendy, můžete je pořídit v béžové, růžové, červené, vínové apod. Kabelkou do společnosti chcete především zaujmout. Profesní kabelka musí být elegantní a praktická, taková malá příruční kancelář, která je přehledná, tj. s řadou přihrádek na mobil, notebook, vizitky, tužky, platební karty.

Foto: freelouisvuitton.com

Věčná klasika od Louise VuittonaFoto: freelouisvuitton.com

Vybírejte s rozmyslem

Samozřejmě, limitující je i cena, ale když za kabelku víc utratíte, můžete s ní prožít třeba celý život a nemusíte se bát trapasu. A každou další, kterou si koupíte, zařadíte do své kabelkové stáje.

Pořád platí zlaté pravidlo sladit kabelku s obuví, nebo horní částí oděvu, ale nově se objevuje trend kontrastu kabelky s barevností oblečení. V tomto případě ale musíte být opatrná, lehce se přestřelí.

Kde dobře nakoupíte

Ve značkových prodejnách Louis Vuitton, Hermes jsou ty nejvyšší ceny. Kabelky McKlein nakoupíte za velmi zajímavé ceny v internetovém obchodě Sekora. Dobře se nakupuje i v prodejnách Delmas.

Reklama

Související témata:

Načítám