Hlavní obsah

Kadeřník roku 2013? Můžete se ještě přihlásit!

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Třináctý ročník soutěže Czech and Slovak Hairdressing Awards je tu! Jak se ještě přihlásit? A na co se můžete těšit? Letos organizátoři očekávají historicky nejvyšší účast!

Článek

Letošní ročník soutěže odstartoval už 1. července 2013, jedná se již o třináctý ročník a Schwarzkopf Professional v něm bude vyhlašovat 13 soutěžních kategorií. Magická třináctka tedy bude provázet celou soutěž. Loňská vítězka Jana Burdová vstupuje díky trojnásobnému vítězství do Síně slávy, čímž končí její možnost dále soutěžit. Všichni hosté galavečera se však už nyní mohou těšit na její velkolepou kadeřnickou show, se kterou se rozloučí se soutěží Kadeřník roku.

Soutěž Kadeřník roku, neboli Czech and Slovak Hairdressing Awards, je prestižní a nezávislou kadeřnickou soutěží, které se může účastnit každý kadeřník z České republiky a ze Slovenska, bez ohledu na značku, se kterou pracuje. Soutěž má naprosto anonymní systém hodnocení, který probíhá na základě zaslaných fotografií. Všechny soutěžní kolekce a jednotlivé fotografie jsou označené pouze anonymními kódy, a mezinárodní porota tak hodnotí kadeřnickou práci bez znalosti autora, který kolekci vytvořil.

Show Zoltána Takácse – Kadeřníka roku 2010

Letošní ročník čekají dvě zásadní změny. První ocení především kadeřníci z Čech a Moravy, protože se kategorie Dámský komerční účes vrací zpět k rozdělení na více oblastí. Petr Freiberg, Country Manager Schwarzkopf Professional k tomu dodává: „Rozhodli jsme se pro rozdělení kategorie Dámský komerční účes zpět na 4 regiony – Prahu‚ Čechy, Moravu a Slovensko. Máme informace z regionů, že v Čechách i na Moravě o soutěži uvažuje mnoho nadaných kadeřníků, a tak chceme dát šanci vyniknout tomu nejlepšímu jak za českou, tak moravskou oblast. Věřím, že tento krok bude motivovat všechny mimopražské kadeřníky k účasti a boji o prvenství nejen v této kategorii.“

Druhá změna se týká dodaných fotografií. Již v minulém roce byl soutěžní set rozšířen na 4 fotografie dle mezinárodních pravidel, což platí i v letošním roce. Formát fotografií je upraven na standardní A4 – velikost 21 x 29,7 cm. Zároveň všichni soutěžící musí odevzdat soutěžní fotografie jak v tištěné, tak v elektronické podobě. Více o podrobných podmínkách a pravidlech naleznou soutěžící na webových stránkách www.hdainfo.eu a ve vstupní brožuře distribuované obchodními zástupci Schwarzkopf Professional po 1. červenci 2013.

Show Anny Kulec Karampotis – Manequine Night

K úpravám také dojde u připravovaného galavečera, který je naplánován na květen 2014. „V loňském roce se celý galavečer Kadeřníka roku přizpůsoboval svým stylem a formátem světové premiéře vlasových trendů Essentials Looks. V letošním ročníku už máme ruce volnější, a proto pokračujeme v konceptu kulatých stolů. Rádi bychom docílili slavnostního večera, který si však udrží svoji dynamiku a spád z minulých let. Věřím, že se nám tato kombinace podaří naplnit, a už nyní se těším na magický třináctý galavečer,“ říká Lucie Záhorcová, PPS Manažerka Schwarzkopf Professional a organizátorka soutěže.

Soutěžící mohou posílat přihlášky a své práce až do 30. listopadu 2013. Musí jít o práce vytvořené exkluzivně pro Czech and Slovak Hairdressing Awards 2013, odpovídající všem soutěžním pravidlům. Porota zasedne v lednu 2014 a výsledky budou vyhlášeny v květnu 2014 na slavnostním galavečeru v Praze v Průmyslovém Paláci.

Reklama

Související témata:

Načítám