Hlavní obsah

Kartářka sama sobě nevykládá!

Foto: stargarden.net.au

Schopnost číst z karet je darFoto: stargarden.net.au

Reklama

Čtenářka, která nám napsala svůj příběh, je sama kartářka. Přesto si pro svůj výklad chodí ke konkurenci. Proč? To se dozvíte v jejím vyprávění. Jestli chcete také zabojovat o 500 korun, napište nám na nové Téma týdne zážitek z lyžařského zájezdu aneb Sněženky a machři. Vzpomenete si na něco?

Článek

Jelikož se sama zabývám výkladem karet déle než 10 let, nedalo mi to, abych nezareagovala. Protože k takovým věcem přistupuji tak, že tyto schopnosti jsou člověku dány darem, neberu za výklad žádné peníze. Největším oceněním pro mě je, když mi pak lidé dávají vědět, že jim to opravdu vychází, jak jsem předpověděla.

Jistě někdo namítne, že práce s kartami stojí člověka čas a spoustu energie, a proto za ni kartářky požadují finanční odměnu, ale já své zaměstnání mám a výkladu se věnuji jen jako koníčku. Tudíž pokud se necítím v pohodě nebo nemám tu pravou náladu, tak leckdy i odmítnu vykládat. Podobný přístup pak požaduji od všech, kteří mě o věštbu poprosí.

Radím jim, aby se na výklad v žádném případě neupínali a nečekali netrpělivě, kdy už se to konečně stane!!! Vysvětlím jim, že karty jim poskytují radu a spíše ukazují směr a cestu, po které se vydat. Ale volba už záleží na každém člověku.

Protože by si kartářka sama budoucnost vykládat neměla a já se ocitla v situaci, kdy jsem potřebovala poradit, rozhodla jsem se navštívit paní, kterou mi doporučila jedna známá.

Domluvily jsme si telefonicky schůzku a já v daný den zvonila u jejích dveří. Přišla mi otevřít starší sympaticky vyhlížející paní a hned v chodbičce mi začala tykat, což ve mně vyvolalo pocit důvěrnosti a já se cítila jako na návštěvě u dávné kamarádky.

Než jsme se dostaly k samotnému výkladu, uvařila mi kávu a do ruky mi podala talířek s ještě teplými koláčky, které právě upekla. Atmosféra byla velmi příjemná! Potom se pustila do práce. Zamíchala jsem karty a dle jejích pokynů jsem je skládala na stůl, na který rozložila velký tmavý šátek. Nejdříve se soustředila na obrázky na kartách a začala vše popisovat, co v nich vidí, způsobem, jako by vyprávěla souvislý příběh. Když jsem chtěla vědět nějaké podrobnosti, nebyl pro ni problém téměř ihned odpovědět.

Za čas, který mi věnovala, si vzala opravdu směšný obnos a se slovy: „Stav se někdy jen tak na kafe“ se se mnou rozloučila. Nebudu to protahovat. Věštba se do roka vyplnila naprosto přesně včetně barvy vlasů partnera, kterého jsem měla potkat, jeho věku atd. Na tuhle kartářku já nedám dopustit!

Své příběhy na téma Věříte kartářkám nám už do redakce prosím neposílejte. V pondělí totiž startuje úplně nové téma, které se týká vašich zážitků z lyžařského výcviku! Co všechno se vám přihodlo na horách? Zajímá nás vše od dechberoucích zážitků z lyžování až po žhavou romantiku na chladném sněhu. Své příběhy z hor nám posíleje na info@prozeny.cz. Na tři z vás opět čeká odměna 500 korun!

Reklama

Související témata:

Načítám