Hlavní obsah

Kde mají ženy největší prsa? Zjistěte to z mapy ňader!

Foto: thinkstock

Ňadra, prsa, vnady... Je jedno, jak jim říkáte, jejich velikost ale řeší skoro všichni!Foto: thinkstock

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dva hrbolky s úžinou uprostřed? Co je to? Ženská prsa! Nikdy „nevyjdou z módy“, vždy budou muže fascinovat. A ve kterých zemích nejvíc? No přece tam, kde je ženy mají nejbujnější! Hádejte, kde to je!

Článek

Portál Target se zase vytáhnul. Poté, co zveřejnil geografickou mapu velikosti pánských rozkroků, která je velmi užitečná zvlášť při výběru eurovíkendů a dovolených, protože ihned víte, kam se máte vydat za sexuálním dobrodružstvím, došlo i na porovnání ženských ňader. Který národ se může pochlubit hrudníky velkými jako pahorky hor? Kde by muži chtěli žít? Červená barva mnohé slibuje!

„Kak tebja zavut“?

Vtipná mapka zobrazuje ženské přednosti v pěti různých velikostech. Písmenkem A jsou označována ňadra s nejmenším objemem košíčků. (Na obrázku jsou spojena se zelenou barvou.) Následují písmena B, C, D, přičemž pomyslný žebříček velikosti uzavírá červená barva, která označuje ty největší objemy, které jsou na světě k mání. Na první pohled je tedy rudě patrné, kde mají vysokou koncentraci košíčků D plus. A jak to celé dopadlo?

Ze zmíněné mapy vyšly neobdařeněji Rusky, takže Vladimir Putin může jásat. Ruskám zdatně sekundují obyvatelky Norska, Finska a Švédska. O návštěvě těchto zemí se zdá mužům, kteří si potrpí na napěchované airbagy. Ovšem pozor, ne všem pánům na objemu prsou záleží. Někteří říkají, že „co je malé, to je hezké“. Takoví by se měli vydat spíš na východní a severní polokouli.

Foto: Target.com

Červená barva jasně ukazuje, kde jsou ženy na hrudníku nejvíce vyvinutéFoto: Target.com

Češky patří k průměru

Ženy z východní Asie se sice nemohou pochlubit bujnými vnadami, ba naopak, a přesto se o nich dá hovořit ve spojitosti se sexuální turistikou. No, tady o prsa nejde až v první řadě… A jak jsou na mapě prezentovány české ženy?

České republice a sousedním státům vévodí žlutá barva, znamená to tedy velikost košíčků C a něco jako „zlatý střed“, neboť právě o ňadrech této velikosti se muži zmiňují ve spojitosti s oblíbenou hláškou „jsou akorát do ruky“. A navíc z nich tolik nebolí záda, radují se ženy! Vám by takový „ruksak“ vpředu nevadil? Zoufáte si, že nepatříte k céčkovému průměru, který se pro naši republiku udává? Věřte, že na tom nezáleží!

Prsa? Jedinečná!

Sexuolog Zlatko Pastor říká, že pro většinu mužů je důležitější tvar ňader a jejich tuhost než samotná velikost, protože pánové preferují raději menší pevnější ňadra před velkými a povislými, takže se na ty svoje poklady podívejte znovu a jinýma očima. A vyvarujte se přílišné sebekritiky! „Málokterá žena je s jejich velikostí, tvarem a pevností spokojená. Ty s velkými si přejí menší a naopak,“ zastává názor sexuolog. Ještě že tyhle ženské stihomamy muže absolutně nezajímají. Mají rádi prsy takové, jaké jsou!

Foto: thinkstock

A co vaše prsa, jak to s nimi máte vy?Foto: thinkstock

Horňáci a ti druzí

„Ano, otočím se za ženou s plným výstřihem, jinak bych ani nebyl chlap. To ale neznamená, že mi moje partnerka a její méně vyvinutý hrudník nevyhovuje,“ říká programátor Pavel. Jeho kolega Zdeněk s ním prý musí souhlasit. „Je to tak. Každá prsa jsou svým způsobem krásná a velikost ne vždy hraje roli. Ale až někdy pojedu do Ruska nebo Finska, po cestě se zahřeju myšlenkou, že mi návštěva kozí farmy dozajista neublíží,“ směje se Zdeněk.

A kam se vydáte vy? Nahlédnete do erotické mapy, která se zaměřuje na velikost penisu?

Načítám