Hlavní obsah

Klidné Vánoce s hypermarketem Globus

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vánoce jako svátky klidu a pohody? V dnešní době spíše stresu a shonu. Tomu se lze vyhnout. Díky hypermarketům Globus se můžete na Vánoce připravit klidněji. Pod jednou střechou totiž najdete vše.

Článek

Svátky klidu, míru, ale i stresu a hektiky – to jsou Vánoce. Místo toho, abyste si užívali předvánočního času, procházeli se po osvětlených ulicích a nasávali atmosféru provoněnou svařeným vínem a vanilkou, tak mnoho z vás tráví čas přebíháním z obchodu do obchodu a stáním ve frontách. Tomu se lze vyhnout. Díky hypermarketům Globus se můžete na Vánoce připravit bez starostí. Pod jednou střechou totiž najdete vše.

Pro dárky do hračkářství, maso koupit u řezníka, vyzvednout balíček na poště, v pekařství objednat vánočku, zajít pro připravené linecké těsto do cukrárny a nakoupit jídlo a pití v supermarketu a po cestě domů se ještě zastavit pro kapra. Toto věčné pobíhání a shon zná před Vánoci každý. Proč tomu pro tento rok neudělat přítrž a nenakoupit vše na jednom místě? Ověřte si sami, že v hypermarketech Globus je to možné.

Vše, na co si vzpomenete

Vánoční výzdobu můžete díky Globusu pojmout ve velkém a vyzdobit si domov tak, aby slavnostně naladili nejen vaši rodinu, ale i sousedy v širokém okolí. V regálech hypermarketu totiž najdete více než 3000 vánočních dekorací včetně 200 druhů osvětlení. Pokud si na blikání a třpytky moc nepotrpíte a raději sáhnete po klasice, tak i na vás v Globusu myslí. Najdete zde totiž i tradiční české ručně vyráběné ozdoby z foukaného skla.

Po výzdobě přicházejí na řadu dárky. O Vánocích je rozmazlování povoleno, a proto v hypermarketu seženete nejen hračky pro děti, ale i široký sortiment praktických dárků pro vaši drahou polovičku, rodiče či tchyni.

Ručně pletené vánočky vyrábíme přímo v zázemí všech hypermarketů z těch nejkvalitnějších ingrediencí

Kvalita na prvním místě

A jaké by to byly svátky bez dobrého jídla a pití? Pro Globus jsou kvalita a z ní vyplývající spokojenost zákazníka velmi důležité. Proto hypermarket sází na vlastní pekařskou a řeznickou výrobu. Podle tradiční ověřené receptury za vás cukrářky připraví těsto na cukroví, které si pak doma upečete. Vlastníma rukama také v pekárně upletou tisíce vánoček, které skvěle chutnají, protože jsou vyrobené z těch nejkvalitnějších ingrediencí, jako je vydatná porce másla a rozinek.

Nejpopulárnějšími výrobky řeznictví Globus jsou o Vánocích vinná klobása a brusinková paštika. Zárukou toho, že vinnou klobásu koupíte vždy čerstvou, je to, že ji řezníci vyrábí několikrát za den výhradně z kvalitního masa, koření a bílého vína. Stejně tak i brusinková paštika obsahuje kvalitní vepřové a telecí maso, játra, vývar, koření a samozřejmě brusinky.

Více informací najdete na www.globus.cz.

Reklama

Související témata:

Načítám