Hlavní obsah

Koenzym Q10 – žlutý zázrak pro pleť 30+

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Televize i časopisy na vás stále chrlí pojem KOENZYM Q10. Co ale tento termín znamená a co od něj čekat? Málokdo ví, na jakém principu funguje. Koenzym Q10 je velmi zajímavá látka a jednou z mála těch, jejichž obsah v přípravku je rozpoznatelný na první pohled. Jak? Čtěte dále.

Článek

Koenzym Q10 je látka, která funguje jako katalyzátor pro lepší využití energie v buňce. Bez této látky by správně nemohly fungovat enzymy v našem těle, které zajišťují výrobu energie. Koenzym Q10 aktivuje nejen dělení zárodečných buněk, ale také zlepšuje detoxikaci organismu. Nejvíce koenzymu Q10 má člověk v období puberty. Věkem klesá jeho obsah v těle i v pokožce, změny začínají už po 30. roce. Již tehdy je vhodné začít látku doplňovat. Lehce poznáte, pokud v těle chybí: pleť je unavená a bez lesku. Přípravky s koenzymem Q10 výrazně podporují elasticitu pleti a působí proti vzniku vrásek.

Jak poznáte, že výrobce šetřil?

Koenzym Q10 je žlutooranžová látka, proto se nelekejte žlutého zabarvení přípravků s koenzymem Q10, není to chyba, ale naopak důkaz jeho přítomnosti.

Vsaďte na řadu kosmetiky koenzym Q10 od RYORu!

Produkty najdete na www.ryor.cz nebo na www.eshop.ryor.cz

Jak se vyrábí produkty s koenzymem Q10? Podívejte se na video!

A pokud nevíte, jaký přípravek by byl vhodný přímo pro vás, navštivte bezplatnou kosmetickou poradnu na www.mujryor.cz

Reklama

Související témata:

Načítám