Hlavní obsah

Kolagen zdarma již toto pondělí? Zjistěte víc!

Foto: 123RF

Nyní kolagen ještě výhodnějiFoto: 123RF

Už víte, co koupíte rodině jako dárek na Vánoce? Vánoce se nezadržitelně blíží a nám zbývá už jen několik málo dní, než to celé vypukne. Dárky je třeba nejdříve vymyslet a potom ještě koupit. Máme pro vás tip!

Článek

Inca Collagen je oblíbená česká značka doplňku stravy na Slovensku i v České republice. Už od roku 2015, kdy přišel na trh jako jeden z prvních hydrolyzovaných kolagenů na trhu, si svým přístupem získal přízeň a důvěru zákazníků. Inca Collagen za ten čas pomohl už více než sto tisícům zákazníků.

Inca Collagen rozdává kolagen zdarma! Již toto pondělí 23. 11. získáte ke dvěma balením kolagenu třetí zdarma. Jako dárek vám ještě přibalíme vitamin C a dopravu zdarma. Navštivte eshop www.incacollagen.cz a vyberte si svůj balíček zdraví, 2 + 1 zdarma.

Foto: Inca Collagen s.r.o.

Kolagen v akciFoto: Inca Collagen s.r.o.

„Děláme věci srdcem a s upřímným zájmem o to, abychom svou práci odvedli co nejlépe. To vše proto, abychom vám - našim zákazníkům - mohli dodat něco navíc. Malý dárek nebo profesionální službu jako poděkování za vaši důvěru,“ říká majitelka značky Inca Collagen, Romana Ljubasová.

Pokud je kolagenu v těle dostatek, projeví se to i navenek v podobě benefitů pro krásu. Jeho největším problémem je to, že už po 25. roce života jeho produkce rok od roku klesá a po 40. roce ho už netvoří téměř vůbec. Proto je třeba mu k tvorbě dopomoci a doplňovat kolagen v podobě výživových doplňků.

Dopřejte svému tělu ten správný kolagen 

Je nezbytné jej dodat tělu ve správné formě, ideálně takové, která se nejvíc podobá našemu lidskému kolagenu. Kolagen si nejúčinněji doplníte jeho pitím. Nejefektivněji se vstřebává čistý mořský bioaktivní kolagen, jenž je nejvíce podobný lidskému kolagenu a naše tělo s ním dokáže pracovat jako s vlastním.

Inca Collagen se stará o krásu vaší pleti, která je svěží, mladistvá a hydratovaná. Inca Collagen je doplněk stravy ve formě prášku, který se připravuje rozmícháním ve sklenici vody nebo džusu. Namíchaný kolagenový roztok je tak naprosto čerstvý, tím pádem i maximálně účinný. Pozitivní působení kolagenu na lidské tělo, také v kombinaci s vitaminem C, může pomáhat posílit pojivové tkáně, tedy vaziva a šlachy.

Vitamin C je obzvlášť důležitý: je to jeden z nejsilnějších přírodních antioxidantů, který pomáhá tělu bojovat proti volným radikálům a zároveň stimuluje tvorbu vlastního kolagenu. Pomáhá také ke vstřebávání kolagenu z výživového doplňku. Proto Inca Collagen dodává ke každému balení kolagenu balení vitaminů C jako bonus zdarma. Inca Collagen představuje ověřený produkt, který má obrovské množství spokojených zákazníků. Své pevné místo má na trhu již pět let. Zkuste ho i vy a samy pocítíte jeho účinky.

Reklama

Načítám