Hlavní obsah

Kolik stojí dětský úsměv? Miliony!

Foto: Naše dítě / Rossmann

Handicapované a nedonošené děti čekají na naši pomocFoto: Naše dítě / Rossmann

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pojďme spolu ukázat, že nám nejsou lhostejné osudy dětí se zdravotním handicapem. Už od pondělí 9.8. se zapojte do charitativní kampaně 5 000 000 pro dětský úsměv. Je to jednoduché. Stačí zajít do drogerie a něco koupit. A odměna? Víc než vysoká - dětský úsměv.

Článek

Nadace Naše dítě spolu se sítí drogerií Rossmann rozjíždí už podruhé velkou charitativní akci s názvem 5 000 000 pro dětský úsměv. Sbírka proběhne v týdnu od 9. do 14. srpna 2010 a její výtěžek poputuje na pomoc handicapovaným dětem – nově narozeným i těm starším.

Nebojme se pomáhat!

Na co všechno přispějeme

  • polovina částky půjde na výcvik asistenčních psů
  • cca milion korun pokryje nákup laseru na operaci očí předčasně narozených dětí
  • součástí je i nákup 10 resuscitačních přístrojů na pomoc novorozencům
  • zbytek výtěžku je určen na individuální pomoc handicapovaným dětem

Takže plán už máme jasný: Tento týden nekupujeme žádnou drogerii – šampony, kapesníčky, toaletní papíry, hygienické potřeby… zkrátka nic. Napíšeme si dlouhý seznam, se kterým pak vyrazíme v týdnu od 9. do 14. srpna do Rossmanna. Tam společnými silami vykoupíme regály, že ani prodavačky nebudou stíhat zboží doplňovat a bude to!

Věřím, že na tvářích dětí, které neměly tolik štěstí jako my, vykouzlíme co nejvíce úsměvů! Mně to za to stojí. A vám?

Leták s akčním sortimentem za zvýhodněné ceny, jehož výtěžek půjde na konto Nadace Naše dítě, můžete stáhnout od 6. 8. 2010 na stránce www.prodetskyusmev.cz.

Související témata:

Načítám