Hlavní obsah

Letošní zimu můžete strávit zachumlaní v mikroplyši. Objevte jeho kouzlo i vy!

Foto: VýprodejPovlečení.cz

Mikroplyšové prostěradlo Foto: VýprodejPovlečení.cz

Sychravé dny s sebou postupně přinášejí chlad do celého domova. Ustupující sluneční paprsky a brzké stmívání přímo vybízí zachumlat se do peřin. Právě proto by postel měla být vybavena hřejivými materiály, které jsou příjemné na dotek. Nechte se hýčkat. Objevte kouzlo mikroplyše. Inspirujte se našimi tipy a věřte, že ani během letošní zimy vám chladno nebude.

Článek

Materiál, který vyniká svojí hřejivostí, jemností a hebkostí. Krátké a husté chloupky na povrchu zajišťují vysoký tepelný komfort pro každého. Obavy z vypadávání chloupků zde nejsou na místě. Navíc vás potěší stálost barev a pevnost textilie. Mikroplyš doporučujeme zejména do chladných měsíců.

Údržba je opravdu snadná. Šetrné praní na 40 °C a bez aviváže je pro mikroplyš ideální. Povlečení doporučujeme prát naruby a zapnuté.

Zachumlejte se do mikroplyšového povlečení

Mikroplyšové ložní prádlo je tvořeno hustými a jemnými chloupky, které jsou krátké a velice příjemné na dotek. Vyrábí se ze 100% polyesteru se speciální úpravou. Materiál po vyprání rychle usychá, nežehlí se a celková péče o něj je velmi snadná. A nebojte se, nevytváří žmolky a nepouští chlupy. Zvláště hebký a hřejivý materiál si zamilujete na první pohlazení.

Ze široké škály barev a motivů si jistě vyberete. Sáhněte třeba po vánočním motivu a nalaďte se na zimní vlnu.

Foto: VýprodejPovlečení.cz

Vánoční mikroplyšové povlečení Foto: VýprodejPovlečení.cz

Náš tip: Mikroplyšové povlečení s vánočním či podzimním motivem se stane jedinečným dárkem pro nejbližší. Elegantní vánoční povlečení Sobi v hnědé barvě snadno sladíte s každým stylem bydlení.

Stylové prostěradlo do nepohody

Mikroplyšové prostěradlo je velice příjemné na dotek, jemné a hebké. Husté krátké chloupky vás zahřejí i v těch nejchladnějších měsících. Své místo nalezne také u alergiků. Spolu s mikroplyšovým povlečením vytvoří teplé a útulné místo z každé postele.

Při výběru dbejte na hustotu vláken, která by měla být minimálně kolem 180 g/m2.

Na Výprodejpovlečení.cz seženete mikroplyšové povlečení v široké paletě barev s hustotou 230 g/m2. Vyberte si to pravé přímo pro vás.

Foto: Výprodejpovlečení.cz

Světle šedá mikroplyšová deka Violet, 150 × 200 cm Foto: Výprodejpovlečení.cz

Hřejivá deka pro chvíle lenošení

Deky vyrobené z mikroplyše jsou velice oblíbené během podzimu a zimy. I v těch nejchladnějších měsících vám husté krátké chloupky mikroplyše zajistí dokonalé teplo. Textilie se snadno udržuje v čistotě. Oblíbená je také u alergiků. Užijte si příjemné teplo při sledování televize nebo během podzimního lenošení na terase.

Náš tip: Trendem jsou mikroplyšové deky v sytých tónech, které pozvednou náladu i během šedých dnů.

Reklama

Související témata:

Načítám