Hlavní obsah

Nezapomenutelný víkend s dětmi: Jakou dubnovou akci si nemůžete nechat ujít?

Foto: Comic-Con Prague

Comic-Con Prague jistě zabaví celou rodinu. Na festivalu si najde své jakákoliv věková generace.Foto: Comic-Con Prague

Stovky her, virtuální realita a kostýmová show. To čeká celou rodinu na Comic-Con Prague. Na popkulturní festival každoročně míří rodiny za neotřelou zábavou. Oblečte se do kostýmů svých oblíbených filmových postav a užijte si výjimečný víkend. Akce se koná od 14. do 16. dubna v pražském O2 universu.

Článek

Už je to tady. Přípravy festivalu Comic-Con Prague jsou v plném proudu a od jeho konání nás dělí už jen chvilka. Milovníci popkultury netrpělivě čekají. Na akci se sjedou tisíce lidí z celého Česka. Bohatý program vážící se k filmům, seriálům a hrám přijde pro rodinnou zábavu nejvíce vhod v neděli 16. dubna. Strávit tu můžete čas třeba s oblíbeným Minecraftem nebo programem plným Pokémonů. Děti do devíti let (včetně) navíc s 50% slevou na vstupenky (ke koupi zde).

Foto: Comic-Con Prague

V obří herně se nudit určitě nebudete. Naopak. Možná budete mít problém vybrat si tu nejlepší hru.Foto: Comic-Con Prague

Gigantická herna

V téhle herně se nudit určitě nebudete. Naopak. Možná budete mít problém vybrat si tu nejlepší hru. Ve videoherně a deskoherně o obrovské ploše 1400 m2 vás čeká spoustu zábavy. S dětmi si můžete zahrát hry, o jejichž existenci jste neměli ani tušení. Pusťte se do některé z deskovek nebo vyzkoušejte jednu z parádních videoher. S ostatními rodinami si můžete uspořádat vlastní turnaj nebo se zapojit do oficiálního turnaje s dalšími hráči, a soutěžit tak o ceny. Pro milovníky starých dobrých časů je tu nachystaná speciální retroherna. Užít si tu můžete některou z arkádovek. Záleží jen na vás, do čeho se pustíte. Každopádně uvidíte, že si vaše děti tento festival zábavy zamilují.

Foto: Comic-Con Prague

Virtuální realita, parádní videohry nebo mnohé kamarádské i rodinné herní turnaje. I o tom je Comic-Con Prague.Foto: Comic-Con Prague

Virtuální realita z prostředí Prahy

Pokud si něco na pražském Comic-Conu nemůžete nechat ujít, pak je to virtuální realita FutureCity. V simulovaném prostředí Prahy budoucnosti budete plnit nejrůznější výzvy. Hlavní město poháněné technologiemi nastíní, jak se možná bude v Praze za pár let žít. Zážitek je o to výjimečnější, že se odehrává v dobře známém českém prostředí.

Foto: Comic-Con Prague

Na popkulturní festival každoročně míří rodiny za neotřelou zábavou. Je pro ně přichystaná po celý víkend 14. - 16. dubna.Foto: Comic-Con Prague

Víc než rodinný karneval

Comic-Con Prague je o lásce k filmovým, seriálovým, komiksovým a herním dílům. Některé popkulturní snímky nás natolik ovlivní, že se stanou součástí naší identity. Jak moc se návštěvníci ztotožňují se svými oblíbenými postavami, dokazují na svých vyladěných kostýmech. Nebojte se odvázat a proměňte se do svého oblíbeného hrdiny i vy. Ušijte si vlastní kostým, seskládejte ho z kousků, které máte doma, nebo si nějaký kupte. Cení se především věrnost a originalita. Zážitek z celého festivalu umocníte tím, když se stanete jeho živou součástí.

Každoročně na festivalu uvidíte přes stovky filmových a seriálových postav. Fanoušci jsou kolikrát natolik věrní, že byste je nerozeznali od skutečných představitelů. Toho nejlepšího cosplayera určí diváci společně s odbornou porotou. Zapojit se mohou i děti, a to v rámci sobotního Kinder Cosplay. Proměnit se ve Spider-Mana je snem snad každého dítěte. Ať už ale dítě ztvární jakoukoli postavu, odnese si z akce odměnu a také obdiv ostatních návštěvníků.

Vstupenky na Comic-Con Prague si můžete koupit zde.

Foto: Comic-Con Prague

Tři dny úžasné zábavy připravují pro návštěvníky zkušené a zapálené fanouškovské skupiny, přední odborníci a hvězdní hosté.Foto: Comic-Con Prague

Reklama

Související témata:

Načítám