Hlavní obsah

Nezmeškejte nákupní Dny Lovio - akce na špičkový mořský kolagen a další beauty produkty

Foto: Adobe Photo Stock

Foto: Adobe Photo Stock

Přečtěte si následující článek o důležitosti kombinace vnitřní a vnější péče pro krásu a objevte exkluzivní nabídky na kolagen drinky, vitaminy na vlasy i antistresový komplex. Na e-shopu Lovio probíhají nákupní dny v termínu 11.-17. března 2024.

Článek

Zásadním aspektem péče o pleť je zajištění dostatku esenciálních látek, které jsou důležité pro optimální fungování těla a ovlivňují i jeho vnější vzhled. Jednou z těchto látek je i kolagen. Produkce kolagenu se s přibývajícím věkem snižuje, což může mít za následek vznik vrásek, pokles pružnosti kůže a oslabení struktury vlasů a nehtů. Z toho důvodu je vhodné užívat kvalitní kolagen na pleť, obohacený o další látky prospěšné pleti a našemu organismu, jakou jsou vitaminy, minerály či kyselina hyaluronová.

Foto: Lovio s.r.o.

Beauty kolagen drinky Collavio Exclusive (doplněk stravy)Foto: Lovio s.r.o.

Kvalitní sérum pro vnější péči o pleť

Hitem posledních let jsou séra obsahující látky, jako je retinol či bakuchiol. Bakuchiol poskytuje pleti větší objem a pevnost podobně jako retinol, avšak bez dráždivých účinků na kůži. Tento kosmetický poklad je obsažen i v DERMIO séru s bakuchiolem. Kromě bakuchiolu toto sérum obsahuje i další klíčové ingredience pro péči o pleť, jako je koenzym Q10,vitamin A, olej z růže šípkové a arganový olej.

Foto: Lovio s.r.o.

DERMIO – bakuchiolové sérum Foto: Lovio s.r.o.

Vnitřní výživa pro krásné vlasy

Doplněk stravy pro výživu vlasů Vitallio Hairboost, známý také jako vitaminy na vlasy, je komplex bohatý na vitaminy, minerály a další složky podporující růst a kondici vlasů. K jeho hlavním ingrediencím patří biotin, MSM (methylsulfonylmetan), železo, selen, vitamin D, B-vitaminy a v neposlední řadě astaxanthin - přírodní antioxidant, obvykle získávaný z mořských řas, který nabízí vynikající ochranu proti oxidativnímu stresu.

Foto: Lovio s.r.o.

Vlasová výživa Vitallio Hairboost (doplněk stravy)Foto: Lovio s.r.o.

Stres může ovlivnit náš vzhled

Dlouhodobý stres může vést k nárůstu hmotnosti, zánětům kůže, vypadávání vlasů a řadě dalších nepříjemných obtíží. Co s tím? Samozřejmě základem je předcházet stresovým situacím v kombinaci se správnou životosprávou a přiměřeným množstvím pohybu. Chcete-li něco navíc, vyzkoušejte harmonizující komplex Vitallio No Stress. Tento antistresový komplex obsahuje 10 látek – bylinných výtažků, vitaminů a minerálů – příznivě působících na duševní harmonii. Vitallio No Stress má přírodní složení a lze jej tedy užívat dlouhodobě bez rizika vzniku závislosti.

Foto: Lovio s.r.o.

Harmonizující komplex Vitallio No Stress (doplněk stravy)Foto: Lovio s.r.o.

Související témata:

Načítám