Hlavní obsah

Pečujte o své zdraví nejčerstvějšími omega-3 na světě

Foto: NaturaMed

Foto: NaturaMed

V Norsku, zemi lososů, se nepoužívá rčení šťastný jako blecha, ale šťastný jako losos. A my jsme štěstím bez sebe, protože vám oznamujeme, že nejprodávanější omega-3 v České republice je nyní ještě lepší! Obsahuje 2× více lososa norského. Můžete 2× více pečovat o své zdraví – a nyní vyzkoušet i zdarma!

Článek

Losos je díky svému zbarvení nazýván pokladem moře. Toto pojmenování oceňuje také jeho prémiovou kvalitu a unikátní zdravotní přínosy pro srdce, mozek, oči a imunitní systém.

Na rozdíl od jiných tučných ryb je složení omega-3 mastných kyselin u lososa ojedinělé. Obsahuje mnohem více než dvě známé kyseliny (EPA a DHA doporučené zdravotními institucemi). Losos je bohatý na kyselinu DPA a nové výzkumy dokazují, že DPA může být mnohem silnější a že v kombinaci s EPA a DHA lépe absorbuje omega-3 kyseliny v těle.

Nejčerstvější lososový olej pro vaše zdraví

Představte si polární záři, zasněžené vrcholky hor a nedotčené arktické vody. Přesně takový je domov lososa obecného. Za polárním kruhem jsou ideální podmínky pro jeho zdravý a ničím nerušený život. A právě z něj získaný olej je obsažen v OmegaMarine Premium kapslích. Jedinečnost tohoto oleje spočívá v jeho čerstvosti. Za pouhých 75 minut je ryba zpracována do olejové podoby – to z jejího oleje dělá ten nejčerstvější olej na světě a znamená také cestu k vašemu zdraví.

Nové OmegaMarine Premium – vyzkoušejte zdarma!

Lídr českého trhu s nejkvalitnější omega-3 představuje novou, ještě lepší omega-3 s dvojitou dávkou norského lososa. Právě tyto omega-3 jsou nezbytné pro váš mozek, srdce, oči a imunitní systém. Tuto novinku bychom rádi oslavili, a to tak, že vám dáváme možnost vyzkoušet její měsíční balení zdarma!

Měsíční balení vám přijde rovnou do schránky. Objednáváte bez závazků a pouze za cenu poštovného a balného 49 Kč!

Foto: NaturaMed

OmegaMarine PremiumFoto: NaturaMed

Reklama

Související témata:

Načítám