Hlavní obsah

Stylová dekorace do vašeho domova? Akvárium a terárium biOrb

Foto: Jezírka Banat

Akvária biOrb oživí každý interiér Foto: Jezírka Banat

Hledáte originální vánoční dárek pro vaše blízké nebo dekoraci do kanceláře? Představujeme biOrb.

Článek

Když se řekne akvárium, většina z nás si představí skleněnou nádobu obdélníkového tvaru zpravidla bez nápadu. Existují však i akvária, která jsou již sama o sobě skvělým designovým prvkem a dekorací vašeho domova.

Kreativita a jedinečnost, to je biOrb!

BiOrb je řada akvárií různých tvarů a velikostí s jedinečným designem a přirozeností, která skvěle doplní interiér. Zároveň skýtá nepřeberné množství různých dekorací, od podvodních rostlin přes různé kameny a sochy až po hvězdice a mušle. Každý uživatel si tak může vybrat nebo vytvořit své zcela individuální akvárium dle svého vkusu nebo aktuální nálady.

Chcete vytvořit růžové akvárium pro malou dcerku nebo pirátské akvárium s ponorkou pro syna? Chcete jednoduchou minimalistickou dekoraci do kanceláře, která vás při celodenní práci při každém pohledu uklidní? To vše vám biOrb umožní. Jste zaneprázdnění a starost o rybičky není pro vás? Nevadí. Akvária biOrb lze provozovat i naprosto bezúdržbově bez ryb s destilovanou vodou.

Pusťte uzdu své fantazii a vytvořte si svůj malý vodní svět Video: Jezírka Banat

Malý tropický skleník u vás doma, to je biOrb Air

Pusťte uzdu fantazii a vytvořte scenerii z živých orchidejí, kapradin nebo jiných oblíbených květin. Chovejte barevné žabky nebo miniaturní purpurové kraby. O vše ostatní se postará biOrb Air. Speciální osvětlení s imitací východu a západu slunce a řízení vzdušné vlhkosti efektním mlhovačem dělá z biOrbu Air nejen špičkovou dekoraci, kterou bude každý obdivovat, ale i perfektní prostředí pro růst rostlin s velmi jednoduchou obsluhou.

Foto: Jezírka Banat

Chcete jednoduchou minimalistickou dekoraci do kanceláře, která vás při celodenní práci při každém pohledu uklidní?Foto: Jezírka Banat

Proč biOrb?

BiOrb v oblasti designu spolupracuje se Samuelem Bakerem, známým britským umělcem a držitelem různých ocenění. „Ze všeho nejdůležitější je užít si svobody hrát si,“ říká Samuel o designování akvárií biOrb. Dekoraci tedy vybírejte chytře a zaměřte se na to důležité – náladu či pocit, který chcete navodit. To můžete i díky možnosti změny barvy LED osvětlení, které biOrb nabízí pomocí dálkového ovládače. BiOrb je vyroben z akrylu, který propouští o 23 % více světla než sklo. Na rozdíl od běžných akvárií má filtr na dně, kde se usazuje nejvíce nečistot. Výměna filtru je tak maximálně jednoduchá a zabere doslova pár vteřin.

Foto: Jezírka Banat

BiOrb je řada akvárií různých tvarů a velikostí s jedinečným designem a přirozenostíFoto: Jezírka Banat

Láká vás představa originálního vánočního dárku pro vaše blízké? Pokud ano, jděte do toho. Další informace a e-shop naleznete na www.jezirkabanat.cz. Navštivte také naši kamennou prodejnu a přesvědčte se sami, jak jedinečnou dekorací biOrb je. Akvária a terárium máme vystavené a spuštěné pro vaši inspiraci.

Foto: Jezírka Banat

Chcete vytvořit růžové akvárium pro malou dcerku nebo pirátské akvárium s ponorkou pro syna?Foto: Jezírka Banat

Reklama

Související témata:

Načítám