Hlavní obsah

Košile, šaty, saka: žehlete jedním tahem

Foto: Philips.cz

S Philips PerfectCare Elite Plus máte jistotu, že látku nespálíte, ani když zapomenete žehličku položenou na oblečeníFoto: Philips.cz

Reklama

Objevíte-li svět parních generátorů, už nikdy nebudete chtít žehlit jinak. Ušetří vám práci i čas.

Článek

Parní generátory jsou skvělou volbou pro všechny, kdo hledají rychlý a maximálně efektivní způsob žehlení. Jsou to mimořádně výkonné přístroje, které produkují díky vysokému tlaku extrémně velké množství páry, vytvoří ho několikanásobně víc než běžné žehličky. Oceníte to především při žehlení košil, výkon parního generátoru umožní páře proniknout hluboko jakýmkoliv materiálem, takže snadno vyžehlíte límečky nebo manžety a odstraníte také všechny nevzhledné záhyby. Těch nejlepších výsledků žehlení dosáhnete s Philips PerfectCare Elite Plus, nejvýkonnějším a nejrychlejším parním generátorem na světě*.

Sázka na kvalitu

Philips PerfectCare Elite Plus přináší inovativní funkce. Díky OptimalTEMP žehlíte bez nastavování teploty a s jistotou, že látku nespálíte. Nebudete už muset sledovat visačky na oblečení a klidně můžete z žehlení džín přejít na hedvábnou halenku, aniž byste ji spálili. Pokud souběžně se žehlením například vaříte, nemusíte se už bát, že odběhnete zamíchat jídlo a zapomenete žehličku položenou na oblečení. Garantujeme vám, že až se vrátíte, bude vaše halenka stále jako nová. Jedinečný je také inteligentní snímač DynamiQ, který přesně rozpozná pohyb žehličky a automaticky tomu přizpůsobí uvolňování páry. Extrémně silný a výkonný parní ráz odstraní jednoduše každý záhyb.

Foto: Philips.cz

Díky funkci OptimalTEMP můžete žehlit džíny a hedvábnou halenku zároveňFoto: Philips.cz

Další předností parních generátorů je velká odnímatelná nádržka na vodu, která má v případě modelu Philips PerfectCare Elite Plus objem 1,8 litru. Taková zásoba vody vydrží až na dvě hodiny žehlení s napařováním. V žehličce můžete používat obyčejnou vodu z kohoutku, protože odstranění vodního kamene je snadné a rychlé. Systém Easy De-Calc Plus sám upozorní, že je potřeba vodní kámen odstranit.

Foto: Philips.cz

Velký odnímatelný zásobník na vodu umožňuje žehlit nepřetržitě až dvě hodiny, aniž byste jej museli doplňovatFoto: Philips.cz

Snadno a pohodlně

Samotná žehlička je pak ultralehká, váží necelý kilogram, takže se s ní snadno manipuluje například i při vertikálním žehlení závěsných tkanin nebo obtížně žehlitelném oblečení, jako jsou saka. Žehlicí plocha T-ionicGlide z pevné nerezové oceli je maximálně odolná proti poškrábání a zaručuje snadné klouzání. Bezpečnostní funkce automatického vypnutí žehličky ochrání vaši rodinu. Už nikdy se tak nebudete muset obávat, že jste ji před odchodem z domu zapomněli vypnout. Philips PerfectCare Elite Plus je prostě sázka na komfort a kvalitu!

Foto: Philips.cz

S Philips PerfectCare Elite Plus můžete závěsné tkaniny nebo hůře přístupná místa žehlit vertikálněFoto: Philips.cz

Nákupem Philips PerfectCare Elite Plus navíc nic neriskujete, protože do 45 dnů od zakoupení můžete využít záruku vrácení peněz. Do 31. května můžete navíc při zakoupení získat dárek – žehlicí prkno Vileda, nákup stačí zaregistrovat.

*Množství páry (norma IEC60311) oproti 10 nejprodávanějším parním generátorům; testováno v dubnu 2017.

Reklama

Načítám