Hlavní obsah

Kouty a pleš můžou být minulostí

Reklama

Alopecie neboli plešatění či zvýšené vypadávání vlasů je nejčastější příčinou ztráty vlasů jak u mužů, tak u žen. Co s tím? Víme!

Článek

Do skupiny patří celých 95 % alopecií. Ta je dědičná a je způsobena zvýšenou citlivostí vlasových folikulů na hlavě na mužský pohlavní hormon (androgen).

Příčinou plešatění je kombinace genů, hormonů a věku. Touto formou vypadávání vlasů je zasažena většina mužů. V jakém věku a jak rychle vlasy vypadají, se u jedinců liší. Vlasy rostou z vlasových folikulů, což jsou malé, pytlovitě-tvarované dutiny v kůži. Při androgenní alopecii se cyklus růstu vlasů zastaví v klidové fázi a nedostane se lehce zpět do fáze růstové. To znamená, že poté, co vlas vypadne, je obnovení růstu na tomto místě těžší.

Prokazatelné účinky proti androgenní alopecii

Novinka Provexin A100HF je patentovaný přípravek pro opětovný růst vlasů, který byl vyvinut ve Švédsku, kde je také vyráběn. Provexin A100HF byl předmětem několika klinických studií. Jejich výsledky jasně potvrzují účinky přípravku, říká profesor Jonas Müntzing. V Sahlgrenské fakultní nemocnici v Göteborgu si všimli, že přibližně třetina účastníků studie měla dvakrát více vlasů, přičemž asi polovina zaznamenala 50% nárůst vlasů. To znamená, že u více než 80 % účastníků byl vidět požadovaný účinek, a to již v průběhu studie. Přibližně 60 % zúčastněných zaznamenalo zvýšený růst vlasů již během prvních 3 měsíců.

Pokud chcete dosáhnout trvalých výsledků, je důležité používat Provexin A100HF dlouhodobě. Přípravek neléčí androgenní alopecii, ale při pravidelném používání pozitivně ovlivňuje růst vlasů. Jeho používání může také pomoci proti další ztrátě vlasů.

Kouty a pleš můžou být minulostí

Faktem je, že kvůli androgenní alopecii mohou vlasové folikuly úplně zmizet. Toto se stane kvůli zanedbání problému, a pokud již vlasový folikul neexistuje, nemá nový vlas z čeho vyrůst. „Pokud vám vlasy vypadávají déle než 7 až 10 let, může být jakýkoli pokus o jejich opětovný růst velmi těžký. Léčba přípravkem Provexin A100HF by se proto měla zahájit ihned, jakmile zjistíte řídnutí či vypadávání vlasů,“ upozorňuje Jonas Müntzing.

Provexin A100HF je zdravotnický prostředek, který má prokazatelné účinky na vypadávání vlasů. Přípravek je patentovaný a byl vyvinut ve Švédsku

Provexin odstraňuje povlaky a rozpustí nečistoty, které ucpávají vlasové folikuly. Usnadňuje tak živinám, aby se dostaly k vlasovým folikulům a zlepšily podmínky pro růst vlasů. Provexin A100HF působí lokálně tam, kde chcete podpořit růst vlasů. Snadno se aplikuje a dobře proniká do pokožky hlavy. Provexin A100HF má klinicky prokázaný účinek na růst vlasů a nemá hlášeny žádné vedlejší účinky. Pro dosažení nejlepšího účinku by měl být gel aplikován na postiženou oblast dvakrát denně. Více na provexin.cz

Reklama

Načítám