Hlavní obsah

Královský palác zvažuje ostřejší řešení Meghanina otce!

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

V Kensingtonském paláci teď musí panovat napjatá atmosféra. Všem totiž leží v hlavě rodina vévodkyně Meghan (37), konkrétně její otec Thomas Markle (74) a její starší sestra Samantha (53). Ti totiž na sebe neustále upozorňují, a v paláci jim pomalu dochází trpělivost.

Článek

Klid netrvá nikdy příliš dlouho, nanejvýše dva, tři týdny. Thomas Markle, otec vévodkyně Meghan, na sebe neustále strhává pozornost médií, veřejně komentuje svoji dceru a jejího manžela a citovým vydíráním se pokouší o vyvolání soustrasti.

V poslední době čím dál tím častěji hořekuje nad tím, že svoji dceru už nikdy neuvidí, protože ho její nová rodina odřízla. Od svatby prý s Meghan nehovořil. V rozhovorech vykládá o telefonátech s princem Harrym (33), ovšem do jaké míry jsou smyšlené či reálné, těžko říct. Nicméně vzpomeňme na to, jak Thomas Markle prodal své zinscenované fotografie bulváru.

Také se nechal slyšet, že jeho dcera není šťastná a že na tváři vévodkyně spatřuje falešný úsměv. „Vidím to v jejích očích, ve výrazu její tváře. Znám ten úsměv roky, tenhle se mi ale nelíbí,“ obává se o svoji dceru Thomas.

Foto: Profimedia.cz

Thomas Markle se nezastaví před ničím. Prý bude dávat rozhovory do té doby, než se s ním královská rodina nespojíFoto: Profimedia.cz

Naštvaní monarchové

Vévodkyně Meghan je podle zdrojů z chování svého otce velice zničená, zcela pochopitelně. A ačkoliv se Kensingtonský palác, ostatně ani žádní členové královské rodiny, k osobním věcem normálně nevyjadřují a drží se zpátky, tentokrát tomu bude asi jinak. Zdá se, že udělají výjimku a postaví se za svoji novou členku.

„Palác, který normálně nemá ve zvyku jakkoliv komentovat osobní záležitosti všech členů, nyní vymýšlí mnohem agresivnější strategii, jak se vyrovnat s celou situací ohledně otce a sestry vévodkyně,“ prozradil Entertainment Tonight blízký zdroj. Jen těžko si představit, jak moc musí být hlavní představitelé naštvaní, že mají chuť se připravovat na spor.

Vlastně se není ani moc čemu divit. Chování otce vévodkyně hází špatné světlo na celou britskou monarchii a v jeho případě těžko říct, kde až to může skončit. Na konci července totiž Thomas Markle řekl, že s médii mluvit nepřestane a bude poskytovat další a další interview, dokud nedonutí královskou rodinu, aby s ním hovořila.

Co by měla královská rodina, podle vás, udělat? 

Reklama

Načítám