Hlavní obsah

Krásné tělo do plavek? Ještě není pozdě!

Reklama

Léto je tady cobydup a spolu s ním i čas dovolených a odhalených těl. Pokud i vám přibyla přes zimu nějaká kila navíc, máme pro vás recept, jak ještě stihnout vykouzlit krásnou postavu do plavek!

Článek

Taky jste letos nad hubnutím zlomili hůl a řekli si, že do léta už s nadbytečnými kily a nevzhlednými faldíky stejně nic neuděláte? Mýlíte se! Ačkoli už plavková sezóna klepe na dveře, stále je dost času na vytvarování postavy, kterou vám budou všichni závidět. Jak vše stihnout? Pomůže Atkinsonova dieta v kombinaci s metodou „Hubnutí teplem“ a přípravkem TRF (Thermo reactive formula).

Prof. MUDr. Rajko Doleček, DrSc.

Atkinsonova dieta vychází z teorie, že tělo tráví nejprve cukry a sacharidy, proto je třeba je ze stravy vyloučit. Díky tomu tělo přesune svou pozornost na tuky a začne je spalovat. „Rada je jednoduchá: omezte množství sacharidů, hlavně cukrů v jakékoliv formě! Budete pravděpodobně více chodit na toaletu na malou stranu, ale viditelně vám to může pomoci. Je důležité, aby toto omezení nebylo dlouhodobé.“ S těmito názory se ztotožňuje i Prof. MUDr. Rajko Doleček, DrSc, který je v České republice známý jako bojovník proti obezitě.

Šetrně odvodňuje organismus

MUDr. Kateřina Cajthamlová dodává: „Někdy stačí pouze drobnosti, a to nejen v úpravě jídelníčku. Výsledky se tak mohou dostavit velice rychle. Vyzkoušejte teplo v jakékoli podobě. K obědu teplý neslazený čaj, cvičení zase začínejte dobře zahřátí a rozcvičení… Čím více ,tepla' budete tvořit, tím rychleji budete odměněni váhovým úbytkem a krásnější postavou. Vyzkoušejte TRF – thermo reactive formuli!“ Právě teplo je totiž perfektním pomocníkem při hubnutí, které zvyšuje výdej energie, a pomáhá tak dosáhnout vytoužených výsledků v mnohem kratším čase.

Účinná metoda „hubnutí teplem“

A jak „Hubnutí teplem“ a TRF funguje? Doslova rozproudí krev. Zahřeje organismus, který tak dosáhne aerobní zóny tepové frekvence mnohem rychleji. Díky teplu získaného z TRF zrychlíte svůj metabolismus a spálíte během cvičení mnohem více tuků než bez něj.

Šetrně odvodňuje organismus

Efektivní odstranění podkožního tuku však není jediným efektem. Letním strašákem je také celulitida. TRF a získané teplo z něj způsobí prokrvení podkoží, zabrání tak nadměrnému ukládání vody a urychlí její výměnu. Což působí preventivně proti celulitidě a omezuje celulitidu již vzniklou.

A proto nevěšte hlavu. Omezte sacharidy, nechte své tělo, aby přesunulo pozornost na tuky a s TRF mu s jejich spalováním pomozte. Začněte ještě dnes, s létem na vaše dveře zaklepe i vaše krásná postava.

Reklama

Související témata:

Načítám