Hlavní obsah

Krásné vlasy a elán už nejsou jen snem!

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Střídání počasí, časté přechody ze zimy do tepla, k tomu předvánoční shon. Všechny tyto faktory se podepisují na imunitním systému a zhoršené kvalitě vašich vlasů.

Článek

V zimě jsou vlasy unavené, bez lesku a markantně vypadávají. Naštěstí se jedná pouze o přechodný stav, který je zapříčiněn různými faktory, jež se ale dají při troše dobré vůle odstranit. Co je tedy dobré vědět a znát, jestli se vás tyto komplikace týkají?

Nervy, stres, napětí… Je čas se zastavit!

Stres, nervozita a shon

Nejčastější příčinou ztráty vlasového porostu je stres, navíc v kombinaci s náhlou změnou počasí, tedy přechod z teplého počasí do studeného. Kvůli těmto postupným změnám vlasy ztrácí na objemu, chybí jim zdravý vzhled, díky kterému se za vámi každý muž ohlédne. Právě nyní potřebují doplnit látky, které jsou pro jejich skvělý stav nezbytné.

A do toho kvůli střídajícímu se počasí se rovněž zhoršuje také imunitní systém. Než se nadějete, už ležíte s virózou v posteli. Všeobecné pravidlo zní: Zklidněte svůj hektický stav a snažte se co nejvíce přivést svůj organismus do klidu a pohody.

Jak na to?

Prvním krokem je udělat si čas, především sami na sebe a na své potřeby.

Je sice hezké, že jste neustále po ruce každému, kdo řeší svůj problém, ale činěním dobra druhým vaše problémy nevyřešíte. Pak se budete stále trápit, a to vašemu tělu na elánu rozhodně nepřidá.

Zkuste to jinak a vydejte se za kulturou!

Další úkol dne – dopřát si zábavu!

Určitě to také znáte. Z práce do práce a rychle domů. Tam každodenní povinnosti, nyní navíc řešení předvánočního nákupu a úklidu. Toť stále stejná písnička až do Štědrého dne. Což takhle na chvíli zbrzdit a udělat si čas sami pro sebe! Nabízí se návštěva adventního koncertu či divadelního představení, nákup pár nových kousků či káva s přáteli… Uvidíte, jak rychle vyplavíte stres, který ve vás již měsíce parazitoval.

Upravte si jídelníček

Je tady předvánoční čas, který je od nepaměti spojený s potřebou jíst více než v předchozích dnech. Nepřidělávejte si další vrásky na čelo představou, že navíc ke všemu ještě přiberete. Předejděte tomuto nemilému scénáři včasnou úpravou jídelníčku. Dbejte, aby potraviny byly čerstvé, s dostatkem vitaminů a minerálů, které právě v těchto hektických dnech vaše tělo tolik potřebuje. Pokud vám chybí cukr, nahraďte ho čerstvým nebo sušeným ovocem. Vydatná a pestrá strava totiž urychluje regenerační procesy v organismu, což ocení nejen vaše vlasy, ale také oslabený imunitní systém.

Buďte neodolatelná!

Jak opět oslnit okolí svou bujarou kšticí?

Ne všechny potřebné vitaminy, které vlasy potřebují pro svou krásu, zdraví a růst, lze doplnit vhodným stravováním. Odborníci doporučují užívat pomocníky, kteří jsou speciálně přizpůsobeni pro potřeby vašich vlasů.

Sázkou na jistotu je doplněk stravy Reneval Neoobsahující vyvážené množství aminokyselin, minerálů, vitaminů a nenasycených kyselin. V přípravku se dále nachází extrakty z pivovarských kvasnic, zlatého prosa a obilných klíčků. Reneval Neo využívá unikátní stop-loss-hair complex, což je speciálně technologicky vyvinutá směs: esenciální aminokyseliny, biotin, L-tyrosin, kyselina panthotenová, kyselina listová a zinek. Díky biotinu a zinku omezuje vypadávání vlasů a podporuje normální růst vlasů.

Unikátní doplněk stravy Reneval Neo

Nyní vánoční akce 1+1 zdarma!

Při nákupu na www.renevalneo.cz získáte k zakoupenému produktu druhý produkt zcela zdarma! Sleva je platná do 15. 12. 2016.

Jak neskončit před Vánocemi s virózou v posteli?

Podpořte své tělo účinným pomocníkem, kterého zakoupíte ve své lékárně bez receptu. Vsaďte na doplněk stravy Imunit Hlíva ústřičná 800 mg s rakytníkovým olejem a echinaceou. Kromě vysokého obsahu sušené plodnice hlívy (800 mg) obsahuje také rakytníkový olej, echinaceu, nukleotidy a selen, který komplexně udržuje obranyschopnost a přirozenou imunitní odpověď.

Doplněk stravy Imunit Hlíva ústřičná 800 mg s nejvyšším množstvím pomleté hlívy v denní dávce

Více informací o produktu na www.imunit.cz.

Související témata:

Načítám