Hlavní obsah

Květen ve znamení páry

Foto: Jindřich Valenta - Concept

Parní mop a vysavač v jednom Concept CP3000Foto: Jindřich Valenta - Concept

Milé dámy, nechce se vám v tyto krásné jarní dny trávit volný čas doma nad zdlouhavým úklidem, zatímco zbytek vaší rodiny si užívá venkovních radovánek? Nebuďte otrokem své domácnosti, když se to dá zvládnout i jinak. Máme pro vás výborný tip, jak mít doma kvalitně, ale hlavně rychle uklizeno.

Článek

Řešení přináší česká značka spotřebičů Concept v podobě vysavače a parního čističe Perfect Clean 3 v 1 CP 3000. Zapomeňte na klasický vysavač i kbelík s hadrem, ty klidně nechte odpočívat v komoře. S CP3000 zvládnete vysávat a vytírat jedním tahem. Snadno si poradí se všemi typy podlah, a navíc vysává bez nepříjemného víření prachu, které nezřídka doprovází klasické vysávání, což ocení nejen alergici, ale i rodiny s malými dětmi. Úklid domácnosti dokončíte za polovinu času, takže vám zbude spousta volna a je jen na vás, jak s ním naložíte.

Foto: Jindřich Valenta - Concept

Parní mop a vysavač v jednom Concept CP3000Foto: Jindřich Valenta - Concept

Síla kouzelné páry 

Zašlapaná špína už nebude otázkou dlouhého drhnutí. Díky vysoké teplotě parního čističe vyřešíte každý problém na jedničku, jelikož pára spolehlivě zahubí veškeré bakterie „zabydlené“ ve vaší domácnosti. Dobrého výsledku docílíte i bez drahých chemických přípravků, čímž přispějete ke zdravějšímu životnímu prostředí a zároveň potěšíte i svou peněženku.

Foto: Jindřich Valenta - Concept

CP3000 vysává a vytírá najednou. Pára zahubí 99 % organismůFoto: Jindřich Valenta - Concept

Uklízení s parním čističem si zamilujete. Jeho obsluha je díky intuitivnímu ovládání velice jednoduchá, stačí se jen rozhodnout, jaký druh úklidu zrovna potřebujete. Vysaje, vytře nebo obstará obě činnosti současně. Podle typu podlahy můžete rozprašovačem snadno a rychle regulovat i množství dávkované páry.

Foto: Jindřich Valenta - Concept

Díky parnímu čističi CP3000 bude úklid rychlejšíFoto: Jindřich Valenta - Concept

Úklid na zkoušku

Stále ještě váháte, zda je to ten správný pomocník právě pro vás? Jestli opravdu zvládne vše, co se od něj očekává? Jednoduše si ho vyzkoušejte. V průběhu měsíce května probíhá na tento model akce „30 dní vyzkoušení“ , díky které si můžete vysavač dokonale otestovat v pohodlí vašeho domova. Sami se tak přesvědčíte o jeho schopnostech a následně se rozhodnete, zda si vysloužil místo ve vaší rodině. V opačném případě, pokud vám z jakéhokoliv důvodu nebude vyhovovat, ho můžete bez problémů vrátit.

Více informací najdete na stránkách české značky Concept.

Reklama

Načítám