Hlavní obsah

Lechtivé hry, které se hodí na silvestrovskou oslavu. Zkusíte je?

Foto: Pressmaster, Shutterstock.com

Schází se vás dobrá parta? Tak si můžete Silvestr okořenit kdejakou erotickou legráckouFoto: Pressmaster, Shutterstock.com

Reklama

Dva tři hosté, nebo rovnou několikačlenná společnost? Přivítejte Nový rok formou lechtivé zábavy, která může dopadnout jakkoli, ale určitě nebude nudná. Připravte si papírky i fantazii!

Článek

Poslední den roku je spojován se zábavou, ztřeštěnostmi a velkou společností. Jedná se o čas her – i těch lechtivých. Co nabídnout uzavřené společnosti? Britská sexpertka Linda Sonntag má pár tipů, se kterými žádná (nejen) silvestrovská noc nebude dost dlouhá. (Nic hlubokomyslného ale nečekejte, vždyť kdo by se na večírku nechtěl bavit jako malé děcko?)

Na fanty vážně i nevážně

Podle zmíněné sexuální poradkyně hra na fanty se může stát nedílnou součástí snad každé existující stolní i karetní hry, dokonce se uplatní i při stolní kopané. „Fanty si vymyslete dvojí – jedny se budou hodit pro nejrůznější večírky, druhé, s mnohem smyslnějšími požadavky, zůstanou pro chvíle, kdy budete s partnerem jen sami dva,“ popisuje Linda Sonntag ve své příručce Hry lásky a přidává návod pro ty, kdo jsou v tomto směru nováčci.

Rozdejte mezi hráče malou hromádku nepopsaných lístků, na něž každý z nich napíše návrhy vlastních fantů. Těmi může být cokoli od pokynu k odložení určité části oděvu po příkazy, jako třeba „třikrát olízni krk osobě napravo od tebe“. Kartičky vyberte zpět, zamíchejte, srovnejte do komínku a začněte hrát. Hra na fanty však může mít i jiné variace.

Foto: Jack Frog, Shutterstock.com

Vymyslete správné fanty a máte vyhránoFoto: Jack Frog, Shutterstock.com

Fanty s lechtivými přídavky

Připravte si dva balíčky kartiček. Na kartičkách v prvním balíčku budou uvedeny nejrůznější činnosti (líbání, lechtání, sání, cucání, olizování a podobně), v druhém balíčku budou na papírcích napsány části těla (krk, rozkrok, pupík, ňadro, rameno…). Princip samozřejmě spočívá v tom, že hráči musí plnit příkazy z jednoho balíčku karet tak, že je provedou na částech těla určených lístkem z druhého balíčku.

Chcete se dozvědět i nějaké pikantnosti navíc? Pak na kartičky napište neúplné věty: „První sex jsem měl(a), když…“ Jelikož hráči musí věty doplňovat, o zábavu nebude nouze. Jo a máte šipkový terč?

Sexy zásahy

Malý turnaj v házení šipek se může proměnit v něco víc, pokud na terč připíchnete papírky s eroticky laděnými úkoly. „Udělej striptýz“ nebo “Všechny zúčastněné obsluž nahoře bez“. Postupně se střídejte v házení a v případě zásahu splňte daný úkol. Až vás to omrzí, můžete si připravit takové malé divadlo…

Foto: Antonio Guillem, Shutterstock.com

Líbání na krk a jiné vzrušující intimnosti se mohou stát vítanou zábavouFoto: Antonio Guillem, Shutterstock.com

Šarády

„Hráči se rozdělí do skupin a každá z nich zadá ostatním název nějakého erotického filmu nebo knihy. Skupiny mají za úkol popsané dílo ztvárnit. Hra se dá hrát s vymyšlenými názvy děl stejně dobře jako se skutečnými,“ dál popisuje Linda Sonntag. Jak byste asi sehráli třeba takovou „Divošku na cestách“? Nebo si troufáte rovnou na pana Greye z 50 odstínů šedi? No, bude to zajímavé. A co návrat ke klasice?

Flaška coby osvědčený trik

Všichni sedí v kruhu, lahev se roztočí – a na koho ukáže její hrdlo, ten splní úkol či odevzdá fant. Každý tuhle hru zná. Vy teď ale určíte, že na koho „to padne“, ten může kohokoli v místnosti požádat o sexuální službu. Jestli to bude polibek či orální sex, to už záleží na míře pokročilosti zábavy a popřípadě i objemu vypitého alkoholu.

Sladká tečka nevinné zábavy

Hrajete monopoly, Člověče, nezlob se, mariáš, scrabble? Vítěz každé hry (nebo kola) může mít možnost strávit několik minut s osobou vlastního výběru. Budou vás tahle nová pravidla her bavit víc? Domluvte se s hosty, ale hlavně se bavte podle svých představ.

A co na Silvestra budete dělat vy?

Reklama

Související témata:

Načítám